Ratamoottoripyöräilijä Niki Tuuli kaatui ja mursi ranteensa, edessä leikkaus: ”Täytyy vain odottaa ja seurata rannevamman tilaa” - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Moottoripyöräily

Ratamoottoripyöräilijä Niki Tuuli kaatui ja mursi ranteensa, edessä leikkaus: ”Täytyy vain odottaa ja seurata rannevamman tilaa”

Sähkömoottoripyörien MotoE-luokan MM-sarjassa kilpaileva ajaja menee leikkaukseen pikimmiten.

Niki Tuuli otti ratamoottoripyöräilyn sähköpyörien MM-avauksessa yhdeksännen lähtöruudun Jerezin moottoriradalla Espanjassa 18. heinäkuuta.

Julkaistu: 24.7. 22:10

Ratamoottoripyöräilijä Niki Tuuli sai kaatuessaan murtumia oikeaan ranteeseensa perjantain harjoituksissa Espanjan Jerezissä. Sähkömoottoripyörien MotoE-luokan MM-sarjassa kilpaileva Tuuli menee tallinsa mukaan leikkaukseen pikimmiten.

”Aloitimme viikonlopun hyvillä mielin. En kuitenkaan ole vielä tänä vuonna päässyt täysin sinuiksi pyörän kanssa”, Tuuli kertoi tallinsa tiedotteessa.

”Täytyy vain odottaa ja seurata rannevamman tilaa. Haluan kiittää talliani ja pahoitella, että viikonloppu päättyi näin.”

Loukkaantumisen takia Tuuli joutuu jättämään väliin ainakin kauden toisen kilpailun, joka ajetaan sunnuntaina. Viime viikonloppuna ajetussa kauden avauskisassa Tuuli oli 11:s.

Moottoriurheilu|Ratamoottoripyöräilijä Niki Tuuli kaasutteli kahdesti kakkoseksi Moto2:n EM-sarjan avauskisassa

Moottoripyöräily|Ratamoottoripyöräilyn MM-sarja palaa radoille 19. heinäkuuta – Suomen osakilpailu siirtyi ensi vuoteen

Tältä näyttää kilpa-ajojen tulevaisuus: Niki Tuulin pyörässä on hurja kiihtyvyys eikä vaihteita ja mutkiin sitä ohjataan kätevästi takajarruvivulla

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu