Kimi Linnainmaan piti matkustaa peleihin yksityiskoneella, nyt edessä voi olla kotoinen Vaahteraliiga: ”Kevät on ollut aika stressaava” - Urheilu | HS.fi

Kimi Linnainmaan piti matkustaa peleihin yksityiskoneella, nyt edessä voi olla kotoinen Vaahteraliiga: ”Kevät on ollut aika stressaava”

Linnainmaa pelaa mahdollisesti kesän Roosterissa ja on epävarma tulevaisuudestaan ammattilaisena Kanadassa. Yliopistostipendiä hakeneen Karri Pajarisen tilanne on jäissä.

Viime kaudella kanadalaisessa CFL-liigassa ammattilaisena pelannut Kimi Linnainmaa on epävarma tulevaisuudestaan koronaviruspandemian takia. Linnainmaa on harjoitellut keväästä lähtien Roostersin mukana.

31.7.2020 2:00 | Päivitetty 31.7.2020 13:10

Oma lentokone, kymmenien tuhansien katsojien yleisömäärät ja ammattiurheilijan arki yhdessä maailman suurimpiin urheilu- ja viihdealan omistajayrityksiin kuuluvan yhtiön omistamassa organisaatiossa.

Kimi Linnainmaa eli viime kaudella unelmaansa todeksi olosuhteissa, joista useimmat suomalaiset urheilijat vain haaveilla. Omassa lajissaan Linnainmaa oli tienraivaaja.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat