Jokereille huippuvahvistus: Tähtipuolustaja Mikko Lehtonen palaa helsinkiläisseuraan - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Jääkiekko

Jokereille huippuvahvistus: Tähtipuolustaja Mikko Lehtonen palaa helsinkiläisseuraan

Lehtonen osallistuu seuran harjoituksiin ensi viikosta alkaen. Hän pelaa Jokereissa siihen asti, kunnes NHL:n ensi kauden harjoitusleirit alkavat.

Mikko Lehtonen pelasi viime kauden Jokereiden riveissä ja teki toukokuussa sopimuksen NHL-seura Toronto Maple Leafsin kanssa.

Julkaistu: 1.8. 16:39, Päivitetty 1.8. 16:41

Viime vuonna jääkiekon KHL-liigan parhaaksi puolustajaksi valittu Mikko Lehtonen tekee paluun Jokereihin lainasopimuksella.

NHL-seura Toronto Maple Leafs lainaa Lehtosta Jokereille siihen asti, kunnes kanadalaisjoukkueen ensi kauden harjoitusleirit alkavat.

”Tämä on minulle paras mahdollinen paikka valmistautua NHL-kauteen”, Lehtonen sanoi Jokereiden tiedotteessa.

Lehtonen keräsi viime kaudella 60 ottelussa 49 (17+32) tehopistettä ja oli KHL:n pistepörssin kuudes. Hänet valittiin liigan parhaaksi puolustajaksi. Lehtonen teki sopimuksensa Toronto Maple Leafsin kanssa toukokuussa.

Lehtonen osallistuu Jokereiden harjoituksiin ensi viikosta alkaen. Hän pelaa viime kauden numerollaan 44.

”Minulle oli selvää, että haluan tulla takaisin Jokereihin, jos seura minut vain haluaa”, Lehtonen sanoi tiedotteessa.

”Ympäristö, pelikaverit ja valmentajat ovat minulle tuttuja, mikä helpottaa omaa tekemistäni, ja haluan auttaa joukkuetta niin paljon kuin vain pystyn.”

KHL-kauden on määrä alkaa syyskuun alussa. NHL-kausi keskeytyi koronaviruksen takia ja sitä pelataan loppuun kesän ja syksyn aikana. Harjoitusleirien alku ja Lehtosen paluu Torontoon tapahtuu todennäköisesti vuoden loppupuolella.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu