MLB:ssä peruttiin jälleen pelejä viruksen vuoksi, mutta liigapomo haluaa jatkaa kautta: ”Tämä on hallittavissa” - Urheilu | HS.fi
Urheilu|Baseball

MLB:ssä peruttiin jälleen pelejä viruksen vuoksi, mutta liigapomo haluaa jatkaa kautta: ”Tämä on hallittavissa”

Koronavirus on ongelma etenkin Miami Marlinsissa, jossa 20 joukkueen jäsentä on sairastunut virukseen.

MLB-liigan komissaari Rob Manfred uskoo, että koronavirustilanne liigassa on vielä hallittavissa.

Julkaistu: 2.8. 11:50, Päivitetty 2.8. 12:08

Koronavirustartunnat jatkavat kasvuaan ja otteluita on jouduttu siirtämään baseballin MLB-liigassa, mutta sarjan komissaari Rob Manfred ei aio keskeyttää kautta.

Koronavirus kiusaa etenkin Miami Marlinsissa, jossa 20 joukkueen jäsentä on sairastunut virukseen. Myös St. Louis Cardinalsissa ja Philadelphia Philliesissa on rekisteröity lukuisia tautitapauksia.

”Me pelaamme. En ole luovuttaja. Ei ole mitään syytä lopettaa nyt. Meidän täytyy olla joustavia, mutta tämä on hallittavissa”, Manfred väitti televisiokanava ESPN:lle.

Cardinalsin ja Milwaukee Brewersin peli jouduttiin siirtämään lauantaina, koska Cardinalsin riveistä neljältä jäseneltä löytyi koronavirustartunta.

Marlins ja Phillies eivät ole pystyneet tartuntojen vuoksi pelaamaan otteluakaan sitten viime viikonlopun.

Tällä viikolla Yhdysvaltojen johtava tartuntatautiasiantuntija Anthony Fauci ilmaisi huolensa MLB-liigasta.

”Tämä saattaa vaarantaa kauden”, Fauci sanoi Good Morning Americassa uutistoimisto Reutersin mukaan.

”En usko, että heidän tarvitsee lopettaa, mutta meidän on nyt vain seurattava tätä ja katsottava päivä päivältä, mitä muiden joukkueiden kanssa tapahtuu.”

MLB:n runkosarjan piti alun perin alkaa maaliskuun lopulla, mutta koronapandemian takia kausi alkoi vasta viime viikolla. Otteluita pelataan nyt runkosarjassa merkittävästi vähemmän, vain 60, verrattuna normaalisti pelattaviin 162 otteluun.

Koronavirus|Tartuntatautien asiantuntijalta huolestuttava viesti muutama päivä sitten käynnistyneestä baseballin MLB:stä: ”Tämä saattaa vaarantaa sen”

Baseball|Koronalinko iski Floridan baseballjoukkueeseen, tartunnan saaneet joutuivat hotellikaranteeniin

Baseball|Pelaajien koronatartunnat johtivat otteluiden perumisiin vain muutama päivä Yhdysvaltain baseballkauden alkamisen jälkeen

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Urheilu