Seikkailija Sparv - Urheilu | HS.fi

Vapaaottelija Glenn Sparv ei kieltäydy hyvistä ottelutarjouksista, eikä painosarjoillakaan ole enää niin merkitystä. Taustalla Markku Puskala (vas.), Marika Känsäkangas, Pirkka Suksi ja Jarkko Huuki.­

Seikkailija Sparv

Jalkapallomaajoukkueen kapteenin Tim Sparvin veljen vapaaottelija Glenn Sparvin elämä on brutaalia realismia ilman unelmia, mutta kahdeksassa vuodessa ammattilaisena Kaakkois-Aasiassa, Kiinassa ja Australiassa hän on jo saavuttanut enemmän kuin olisi ikinä uskaltanut haaveillakaan. ”Kunhan vain tulet ja ottelet, niin sinua rakastetaan”, hän kertoo.


1.11.2020 2:00 | Päivitetty 1.11.2020 15:29

”Kun olet syvällä Kiinassa tai jossain päin Afrikkaa ja astelet häkkiin toista miestä vastaan, niin onhan siinä vähän epätodellinen olo”, vapaaottelija Glenn Sparv toteaa.

Epätodelliselta Sparvin matka maailmalle ja ammattilaisvapaaottelijaksi muutenkin kuulostaa. Sparv ei ikinä kuvitellut ottelevansa, kun hän aloitti kamppailuharjoitukset vaasalaisella salilla vuonna 2007. Kun valmentaja sitten ilmoitti, että hänellä on ottelu kahden viikon päästä, ei hän olisi halunnut mennä. Sparv kuitenkin kunnioitti valmentajaansa ja otti matsin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat