Myrskytuuli yllätti maalivahdin: Takaisin rangaistusalueelle kaartanut maalipotku johti hienoon maaliin - Urheilu | HS.fi

Myrskytuuli yllätti maalivahdin: Takaisin rangaistusalueelle kaartanut maalipotku johti hienoon maaliin

Šibenikin ja HNK Gorican ottelu pelattiin varsin erikoisissa olosuhteissa.

24.11.2020 9:08 | Päivitetty 24.11.2020 10:08

Jalkapallo-otteluita pelataan varsin vaihtelevissa olosuhteissa, ja niihin sopeutuminen on osa lajia.

Kroatian pääsarjassa nähtiin kuitenkin varsin poikkeuksellisessa säässä pelattu ottelu, kun Šibenik isännöi HNK Goricaa.

Myrskytuuli vaikeutti molempien joukkueiden pelaamista, ja etenkin vastatuuleen pelanneella joukkueella oli suuria vaikeuksia pitkien avausten kanssa.

Šibenik teki myötätuuleen avausjaksolla yhden maalin, kun Prince Ampem onnistui läpiajosta. Se ei kuitenkaan riittänyt, kun Gorica sai tuulen selkänsä taakse.

Marijan Cabraja tasoitti tunnin pelin jälkeen, kun tuuli painoi kulmapotkun maaliin maalivahti Nediljko Labrovićin käsien kautta. Joey Suk laukoi 2–1-johtomaalin kulmapotkun jälkitilanteesta 82. minuutilla, mutta paras oli vielä tulossa.

Erotuomarin antaman lisäajan viimeisillä hetkillä Labrović antoi maalipotkun, mutta tuuli pysäytti pallon täysin ja nosti sen korkeuksiin. Kristijan Lovrić reagoi parhaiten ja sijoitti rangaistusalueelle pudonneen pallon taitavasti suoraan ilmasta alakulmaan.

1–1-tasoitusosuma alkaa videolla ajassa 4.10 ja 1–3-tuulimaali kohdassa 6.40.

Gorica on sarjassa kolmantena ja Šibenik kuudentena. Sarjaa johtaa Dinamo Zagreb.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat