Suomen Jääkiekkoliitto ei lupaa Leijona-boikottia Valko-Venäjän MM-turnaukseen, mutta kanta kisoja kohtaan tiukentui: ”Kisat siirretään tai perutaan” - Urheilu | HS.fi

Suomen Jääkiekkoliitto ei lupaa Leijona-boikottia Valko-Venäjän MM-turnaukseen, mutta kanta kisoja kohtaan tiukentui: ”Kisat siirretään tai perutaan”

Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummela uskoo, ettei Valko-Venäjällä pelata jääkiekon MM-kisoja. ”Minusta on hyvä, että tähän kysymykseen otetaan kantaa laajasti”, Nummela sanoo.

Suomen Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummela vastustaa MM-kisojen pelaamista Valko-Venäjällä maan nykyisen tilanteen vuoksi.

24.11.2020 14:38 | Päivitetty 24.11.2020 19:19

Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF ei kyennyt viimeviikkoisessa kokouksessaan viemään MM-kisojen isännyyttä Valko-Venäjältä, mutta Suomen Jääkiekkoliiton (SJL) kanta asiassa on selvä.

”Olemme kertoneet Kansainväliselle jääkiekkoliitolle hyvin selkeästi, että Valko-Venäjällä ei voi eikä pidä kisoja pelata ainakaan tämänhetkisessä tilanteessa”, SJL:n puheenjohtaja Harri Nummela kertoo.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat