Lapin ja Sunisen talli miettii rauhassa kuljettajistoaan – Hyundaillakaan ei kiirettä - Urheilu | HS.fi

Lapin ja Sunisen talli miettii rauhassa kuljettajistoaan – Hyundaillakaan ei kiirettä

M-Sport Fordilla on kaksi kuljettajanpaikkaa auki ja Hyundailla auki, mutta toistaiseksi talleilla ei ole vielä sopimusta yhdenkään suomalaiskuljettajan kanssa.

Ralliajaja Teemu Suninen joutuu odottamaan sopimustarjouksia.­

24.11.2020 20:00

Rallin MM-sarjan tallit M-Sport Ford ja Hyundai eivät kiirehdi päätöstä ensi kauden kuljettajistostaan, kertoi MM-sarjan sivusto tiistaina. Kumpikin keskittyy vielä kauden päättävään Monzan ralliin

Fordia ajaneiden Esapekka Lapin ja Teemu Sunisen sopimukset päättyvät tähän kauteen ja myös kolmosmies Gus Greensmith on kuvioissa mukana. Tallipomo Malcolm Wilson ei kommentoi tarkemmin, kuka Ford Fiestoja ensi vuonna ajaa.

”Emme kiirehdi päätöksen kanssa, tässä on kaikenlaista menossa juuri nyt. Haluamme totta kai olla kilpailukykyisiä ensi kaudella, mutta emme ole oikeastaan keskustelleet [vielä] yhdenkään kuljettajan kanssa. Jos totta puhutaan, keskittymiseni on nyt tämänhetkisen kriisin selättämisessä”, Wilson sanaili.

Hyundailla jatkavat niin Ott Tänak kuin Thierry Neuvillekin, mutta kolmannen kuljettajan osalta tilanne on vielä auki. Dani Sordo toki on vahvoilla.

Toyotalla kuviot ovat jo selvät. Talli kertoi viime viikolla yksivuotisesta sopimuksesta Sebastien Ogierin kanssa, ja Elfyn Evans sekä Kalle Rovanperä jatkavat tallissa ensi kaudella.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat