Rukalla kumparelaskun kilpailijoille tehdyissä testeissä on löytynyt neljä positiivista koronatapausta - Urheilu | HS.fi

Rukalla kumparelaskun kilpailijoille tehdyissä testeissä on löytynyt neljä positiivista koronatapausta

Ruotsin Idrestä saapuneesta ryhmästä löydettiin neljä positiivista koronavirustartuntaa ennen Rukan maailmancupin kilpailua.

28.11.2020 21:11

Kumparelaskun maailmancupin avauskilpailua ennen tehdyissä maahantulotesteissä on todettu neljä PCR-testillä vahvistettua koronavirustartuntaa.

Freestyle Opening Ruka -tapahtumaan saapuneet henkilöt ovat eristyksissä ja altistuneet on asetettu karanteeniin. Kyseinen positiivisen testituloksen saaneiden henkilöiden ryhmä oli saapunut Rukalle Ruotsin Idrestä.

Rukan tapahtuman järjestelytoimikunnan puheenjohtajan Iiro Kaukoniemen mukaan testaus toimii odotetusti. Terveysviranomaisten määräämän karanteenin ja eristyksen sekä tapahtuman sääntöjen mukaisesti henkilöt eivät voi osallistua 4. joulukuuta alkavaan tapahtumaan.

Kansainvälinen hiihtoliitto FIS ja kilpailuorganisaatio ovat vaatineet jokaiselta tapahtumaan osallistuvalta henkilöltä alle 72h sisällä otetun negatiivisen testituloksen. Ulkomailta saapuvat ryhmät testataan maahantulon yhteydessä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat