”Idiootti”, Venäjän hiihtoliiton puheenjohtaja Jelena Välbe kuittaisi ruotsalaismedian dopingvihjailut lyhyesti - Urheilu | HS.fi

”Idiootti”, Venäjän hiihtoliiton puheenjohtaja Jelena Välbe kuittaisi ruotsalaismedian dopingvihjailut lyhyesti

Myös Tatjana Sorinan puoliso Igor Sorin arvosteli Expressenissä julkaistua kirjoitusta.

Venäjän hiihtoliiton puheenjohtaja Jelena Välbe ei juuri kommentoinut ruotsalaislehdessä julkaistuja vihjailuja.­

3.12.2020 13:32 | Päivitetty 3.12.2020 13:44

Rukan maailmancupissa hämmästytti herätti Venäjän Tatjana Sorinan huima tasonnousu. Hän sijoittui yhteiskilpailussa toiseksi Norjan Therese Johaugin jälkeen.

26-vuotias Sorina ei ollut juurikaan menestynyt aiemmin maailmancupissa. Paras sijoitus oli parin vuoden takaa sprinttikilpailun 15. sija.

Ruotsalaisen Expressenin Ludvig Holmberg vihjaili vahvasti dopingin käytöstä. Johaug totesi, että Sorina saattoi saada lisäpotkua viime kevään raskaudestaan.

Nyt Venäjän hiihtoliiton puheenjohtajalta Jelena Välbeltä on pyydetty kommentti Holmbergin kirjoituksesta. Vastaus oli lyhyt.

”En kommentoi kirjoituksia, joita idiootit kirjoittavat. Erityisesti en kommentoi skandaalilehden julkaisemia kirjoituksia”, Välde sanoi RT-Sportin mukaan.

Myös Sorinan puoliso, Jegor Sorin, on ottanut kantaa kirjoitukseen Instagramissa. Hän lähinnä vitsaili kirjoituksesta ja totesi, että perheen vastasyntynyt lapsi on vain dopingia, joka kannusti vaimoa nousemaan uudelle tasolle.

Lisäksi kuvan päälle oli laitettu teksti ruotsiksi: ”Ludvig, oletko täysin epäpätevä vai vain idiootti?”

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat