Teemu Pukki järjesti Pukki-partyn juhlaottelussaan: kaksi maalia Blackburnin verkkoon - Urheilu | HS.fi

Teemu Pukki järjesti Pukki-partyn juhlaottelussaan: kaksi maalia Blackburnin verkkoon

Pukki ilmoitti ennen ottelua, että ei ole lähdössä Norwichista tammikuun siirtoaikana.

Teemu Pukki on nyt pelannut sata kertaa Norwich-paidassa.­

12.12.2020 17:30 | Päivitetty 12.12.2020 20:31

Norwichin suomalaishyökkääjä Teemu Pukki pelasi lauantaina sadannen ottelunsa ”kanarialintujen” paidassa. Pukki järjesti melkoisen Pukki-partyn juhlaottelussaan, sillä hän iski joukkueensa molemmat maalit, kun Norwich haki vieraspisteet Blackburnilta maalein 2–1.

Pukki on nyt tehnyt kuluneella kaudella yhdeksän maalia Englannin Mestaruussarjassa ja kaikkiaan Norwich-urallaan jo tasan 50 maalia.

Avausmaaliin Pukki sai pallon rangaistusalueella ja tuikkasi pallon etukulmasta Blackburnin verkkoon 22. minuutilla. Toisella puoliajalla Emi Buendia laukoi kohti maalia, pallo osui Pukkiin, joka ohjasi pallon maalin alakulmaan. Ottelua oli tuolloin pelattu 65 minuuttia. Hieman aiemmin Blackburn oli tasoittanut ottelun.

Maalien lisäksi Pukilla oli pari maalipaikkaa ensimmäisellä puoliajalla. 17. minuutilla Pukki oli päästä läpiajoon, mutta puolustaja ehti sen verran hätiin, että Pukki joutui tekemään pari harhautusliikettä ja yritti sen jälkeen chipata yli Blackburnin maalivahdin Thomas Kaminskin, mutta Kaminski ylettyi torjuntaan.

Kun ottelua oli pelattu 38 minuuttia, Pukki laukoi ensin poikkiputkeen ja paluupallon hieman yli maalin.

Rajusti uurastanut Pukki tuli vaihtoon ottelun loppuhetkillä.

Norwich jatkaa Englannin Mestaruussarjan kärjessä.

Ennen ottelua Pukki vakuutti sitoutumistaan Norwichiin, vaikka huhut tammikuun siirtoaikana mahdollisesti tapahtuvasta seurasiirrosta vellovatkin.

”Minulla ei ole suunnitelmissa lähtö [Norwichista] tammikuussa. Taistelen tämän joukkueen puolesta, ja meillä on menossa merkittävä kausi”, Pukki totesi Norwich Evening Newsille.

”Haluan takaisin Valioliigaan ja taistelen sen puolesta.”

Pukin nykyinen sopimus on voimassa kesään 2022 asti.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat