Peliajan jo umpeuduttua nähtiin yli puolen minuutin pallottelu ja lopulta oma maali – näin päättyi NFL:n kauden parhaaksi kehuttu ottelu - Urheilu | HS.fi

Peliajan jo umpeuduttua nähtiin yli puolen minuutin pallottelu ja lopulta oma maali – näin päättyi NFL:n kauden parhaaksi kehuttu ottelu

Baltimore Ravens kaatoi Cleveland Brownsin lukemin 47–42.

Baltimore Ravensin pelinrakentaja Lamar Jackson teki kaksi touchdownia Cleveland Brownsia vastaan.­

15.12.2020 13:44 | Päivitetty 15.12.2020 14:09

Amerikkalaisen jalkapallon NFL:ssä pelattiin maanantaina ottelu, jota on tituleerattu monissa yhteyksissä kauden parhaaksi.

Baltimore Ravens ja Cleveland Browns tarjosivat viihdettä koko rahalla, kun tapahtumarikas ottelu päättyi lopulta Ravensin 47–42-voittoon.

Voitto oli Ravensille kauden kahdeksas. Tappioita on viisi. Clevelandille tappio oli neljäs, ja voittoja on yhdeksän.

Johto vaihteli ottelussa useaan kertaan, ja Cleveland näytti tarraavan voittoon kiinni, kun se nousi 35–34-johtoon viimeisellä neljänneksellä.

Ravens teki kuitenkin viimeisen kahden minuutin aikana 13 pistettä ja vei pisteet.

Ensin joukkue siirtyi seitsemän pisteen johtoon touchdownilla ja kahden pisteen lisäpistemaalilla.

Cleveland ei kuitenkaan luovuttanut, vaan nousi tasoihin vain 50 sekuntia myöhemmin. Pelikellossa oli jäljellä 1.10.

Kun ottelua oli jäljellä enää seitsemän sekuntia, Ravensin Justin Tucker teki 55 jaardin potkumaalin ja käytännössä ratkaisi voiton.

Clevelandilla oli kuitenkin jäljellä viimeinen epätoivoinen yritys. Vaikka pelikellossa oli vain sekunteja jäljellä, ei ottelu ollut täysin ratkennut.

Sääntöjen mukaan peli jatkuu peliajan umpeuduttua niin kauan, kuin pallo on pelissä.

Niinpä Clevelandin viimeinen hyökkäys oli normaaleihin ottelutapahtumiin nähden varsin erikoista katsottavaa. Pelaajat heittelivät palloa toisilleen pääsemättä lainkaan eteenpäin.

Pallo pysyi kuitenkin pelissä yli puoli minuuttia, ennen kuin Jarvis Landry työnnettiin pallon kanssa ulos omalta päätyrajaltaan ja tilanne tuomittiin kaksi pistettä tuovaksi omaksi maaliksi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat