Mestari Lakers otti kauden avausvoiton, ja LeBron James vakuuttelee jaksamistaan: ”En ole tyypillinen 18. kauttaan pelaava kaveri” - Urheilu | HS.fi

Mestari Lakers otti kauden avausvoiton, ja LeBron James vakuuttelee jaksamistaan: ”En ole tyypillinen 18. kauttaan pelaava kaveri”

LeBron James pussitti 22 pistettä Lakersin voitossa.

Los Angeles Lakersin LeBron James ohitti Dallas Mavericksin Dorian Finney-Smithin ja Luka Doncicin hyökkäyksessä.­

26.12.2020 9:53

Tutut miehet häärivät Los Angeles Lakersin pisterohmuina, kun koripallon NBA:n hallitseva mestari otti uuden kauden ensimmäisen voittonsa. Anthony Davis pussitti 28 ja LeBron James 22 pistettä lauantain vastaisena yönä, jolloin Lakers murjoi Dallas Mavericksin 138–115.

James antoi kymmenen koriin johtanutta syöttöä ja voitti seitsemän levypalloa. Davisin lukemat olivat kahdeksan ja viisi. Lisäksi hän teki kaksi riistoa.

”Meillä on paljon tulivoimaa hyökkäyksessämme”, Lakersin valmentaja Frank Vogel tuumi.

Viime kausi päättyi vasta lokakuussa, joten kausien välinen aika jäi historiallisen lyhyeksi. Valmentaja Vogel haluaa keventää LeBron Jamesin kuormitusta, mutta keskiviikkona 36 vuotta täyttävä tähtipelaaja vakuuttelee jaksamistaan.

”Totutan vartaloani mihin tahansa. En ole tyypillinen 18. kauttaan pelaava kaveri. Jos pysyt valmiina, sinun ei koskaan tarvitse valmistautua”, James muotoili.

Keskiviikon vastaisena yönä Lakers hävisi avausottelussaan paikallisvastustaja Clippersille 109–116. Dallas hävisi avausottelunsa Phoenix Sunsille 102–106.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat