The Athletic: Chelsean päävalmentajaa Frank Lampardia uhkaavat potkut - Urheilu | HS.fi

The Athletic: Chelsean päävalmentajaa Frank Lampardia uhkaavat potkut

Chelsean päävalmentajan Lampardin suhdetta pelaajiinsa on kyseenalaistettu viime aikoina.

Chelsean päävalmentajan Frank Lampardin työpaikka on vaakalaudalla.­

4.1. 11:13

The Athletic -verkkolehden mukaan Valioliiga-seura Chelsealla on aikeena vaihtaa päävalmentajaa, jos joukkueen kurssi ei muutu.

Lehden lähteiden mukaan Chelsea kartoittaa vaihtoehtoja korvata päävalmentaja Frank Lampard, mikäli joukkueen alavire jatkuu – ellei jopa nopeammin.

Päävalmentaja Frank Lampard pelasi pelaajaurallaan Chelseassa yhdeksän eri päävalmentajan alaisuudessa, joten hän tietää hyvin, miten seurajohto reagoi vaikeuksissa. Nyt Lampard on itse potku-uhan kohteena, kun joukkue hävisi sunnuntaina lukemin 1–3 Manchester Cityä vastaan. Chelsealla on yksi voitto kuudesta viime ottelusta.

Chelsea on putoamassa tätä menoa mestaruustaistelusta. Seura käytti 220 miljoonaa puntaa joukkueen vahvistamiseen, joten siltä myös odotettiin tuloksia tällä kaudella.

”Odotukset ovat tällä kaudella aivan erilaiset, koska kaikki voivat huomauttaa siitä, miten paljon käytimme rahaa”, Lampard sanoi City-tappion jälkeen.

”Tosiasiassa uudet pelaajat ovat nuoria, he ovat olleet loukkaantuneina, eivätkä ole pelanneet paljon yhdessä. Odotuksista suuri osa ei vastaa todellisuutta.”

Lampardin suhdetta pelaajiinsa on myös kyseenalaistettu viime aikoina sen jälkeen, kun hän arvosteli heidän asennettaan ja sitoutumistaan. Chelsean seurajohdossa on tiettävästi huolestuttu siitä, miten Lampard ei ole saanut parasta irti pelaajistaan.

Lähteet: The Athletic, AFP.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat