Mike Tyson harjoitteli vapaaotteluhäkissä – huhut lähtivät kiertämään, mutta video ei ollutkaan aivan uusi - Urheilu | HS.fi

Mike Tyson harjoitteli vapaaotteluhäkissä – huhut lähtivät kiertämään, mutta video ei ollutkaan aivan uusi

Mike Tyson harjoitteli nyrkkeilyä vapaaotteluhäkissä.

Mike Tyson (oik.) otteli Roy Jones junioria vastaan 28. marraskuuta 2020 harjoitusottelussa.­

4.1. 20:39

Entinen nyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestari Mike Tyson, 54, palasi kehään viime vuonna harjoitusottelussa. Nyt Tysonista on julkaistu video Instagramissa, jossa hän harjoittelee vapaaotteluhäkissä.

Tyson kohtasi harjoitusottelussa Roy Jones juniorin. Ottelussa ei ollut virallisia tuomareita, mutta se julistettiin ratkaisemattomaksi. Tyson ilmoitti, että hän aikoo otella myös vuonna 2021.

Tyson kävi ennen otteluaan harjoittelemassa myös vapaaottelusalilla, jossa häntä opasti vapaaotteluvalmentaja Rafael Cordeiro. Coreiro julkaisi sunnuntaina Instagramissa videon saatetekstillä: ”Tiikeri Mike Tyson häkissä. Varokaa!”

Tästä innokkaimmat jo päättelivät, että Tyson saattaisi seuraavaksi otella vapaaottelussa. Tyson on usein puhunut vapaaotteluista, että niissä tapahtuu enemmän. Samalla Tyson on korostanut, että nyrkkeilyssä ansaitsee paremmin.

Video oli todennäköisesti Cordeiron kiusoittelua, sillä muun muassa Talk Sportin mukaan video on todellakin kuvattu ennen viime syksyn ottelua.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat