Emil Ruusuvuori taipui tasaisen väännön jälkeen Antalyan ATP-turnauksessa - Urheilu | HS.fi

Emil Ruusuvuori taipui tasaisen väännön jälkeen Antalyan ATP-turnauksessa

Emil Ruusuvuori pelaa turnauksessa vielä nelinpeliä Harri Heliövaaran parina.

Emil Ruusuvuori putosi jatkosta Turkissa ATP-turnauksen toisella kierroksella.­

9.1. 17:48

Suomen tenniksen kaksinpelien ykköspelaaja Emil Ruusuvuori putosi lauantaina jatkosta Antalyan ATP 250 -turnauksen toisella kierroksella. Ruusuvuori hävisi Italian Stefano Travaglialle 6–7 (5–7), 3–6.

Jo ennakkoon oli odotettavissa tasainen ottelu, sillä 21-vuotiaan Ruusuvuoren ATP-sijoitus on 87 ja 29-vuotiaan Travaglian 75.

Ruusuvuori aloitti mainiosti, sillä hän meni syötönmurron turvin 3–0-johtoon. Travaglia kuitenkin kuittasi murron, tasoitti 3–3:een ja lopulta erä eteni katkaisupeliin, jossa italialainen oli täpärästi vahvempi.

Toisessa erässä nähtiin vain yksi syötönmurto. Sen otti Travaglia, ja erä ja ottelu menivät sitä myöden hänelle.

”Hyvä ja tasainen ottelu, vastustaja pelasi erittäin hyvin. Ensimmäinen erä oli parista pisteestä kiinni ja toisessa hän onnistui ottamaan sen yhden murron”, Ruusuvuori totesi Tennisliiton tiedotteessa.

”Täällä on aika hidas kenttä ja kaveri onnistui pitkittämään palloja sekä pakottamaan itseäni pois takarajan päältä. Jos olisin onnistunut vähän paremmin syötöissäni ja pitämään pallot lyhyinä, niin ehkä lopputulos olisi ollut toinen.”

Ruusuvuoren pelit eivät vielä päättyneet Turkissa, sillä hän pelaa nelinpeliä yhdessä Harri Heliövaaran kanssa. Kaksikko kohtaa puolivälierissä kovan parin, turnauksessa kakkoseksi sijoitetun Ivan Dodigin (nelinpelissä ATP-16) ja Filip Polasekin (ATP-17). Puolivälierä pelataan sunnuntaina kello 11.

”Onneksi päästään vielä huomenna pelaamaan nelinpeliä Harrin kanssa. Hyvällä fiiliksellä sitä kohti ja katsotaan nelinpelin mukaan, että milloin mennään kohti Australiaa”, Ruusuvuori totesi tiedotteessa.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat