Valioliigassa 36 uutta koronatartuntaa – testejä tehtiin ennätysmäärä, ja tartuntakäyrä osoittaa lievästi alaspäin - Urheilu | HS.fi

Valioliigassa 36 uutta koronatartuntaa – testejä tehtiin ennätysmäärä, ja tartuntakäyrä osoittaa lievästi alaspäin

Tulokset ilmoitettiin samana päivänä Valioliigan ottelusiirtoilmoitusten kanssa.

Englannin Valioliigassa paljastui viime viikolla 36 koronavirustartuntaa.­

11.1. 21:26

Jalkapallon Englannin Valioliigassa todettiin viime viikolla 36 uutta koronavirustartuntaa. Valioliiga kertoi tartuntatilanteesta maanantai-iltana.

Tehtyjen koronavirustestien määrä nousi Valioliigan julkaisemien tilastojen mukaan jälleen ennätyslukemiin eli 2 593 testiin.

Testikertoja oli edellisen viikon tapaan kaksi, ja niissä testattiin sekä pelaajia että joukkueiden muita jäseniä. Tulokset ovat testeistä, jotka tehtiin 4.–10. tammikuuta.

Edellisellä viikolla eli 28.12.–3.1. tehtiin 2 295 testiä. Niistä löytyi 40 koronatartuntaa, mikä on korkein määrä testien alkamisen eli elokuun alun jälkeen.

Valioliiga ilmoitti maanantaina myös ottelusiirroista.

Keskiviikkona ohjelmassa ollut Aston Villan ja Tottenham Hotspurin kamppailu on siirretty myöhempään ajankohtaan Aston Villan koronavirustapausten vuoksi.

Tottenham kohtaa keskiviikkona Villan sijaan Fulhamin kotikentällään. Samalla Fulhamin ja Chelsean perjantaiksi kaavailtu ottelu siirtyy lauantaille ja lauantainen Aston Villan ja Evertonin kamppailu sunnuntaille.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat