Kainuun Hiihtoseura voitti naisten Suomen cupin viestin 37 sekunnin turvin - Urheilu | HS.fi

Kainuun Hiihtoseura voitti naisten Suomen cupin viestin 37 sekunnin turvin

Kainuun Hiihtoseura ja Puijon Hiihtoseura voittivat viestit Vantaan Suomen cupissa.

Kainuun Hiihtoseuran Anne Kyllönen (vas.), Heini Hokkanen ja Anni Alakoski juhlivat voittoa naisten 3x5 kilometrin viestissä maastohiihdon Suomen cupin osakilpailussa Vantaan Hakunilassa 13. tammikuuta 2021.­

13.1. 20:30

Kainuun Hiihtoseura voitti naisten Suomen cupin viestin yksinkertaisella menestysreseptillä. Heini Hokkanen ja Anni Alakoski järjestivät perinteisen hiihtotavan 3x5 kilometrin kilpailussa Anne Kyllösen käkipaikalta ankkuriosuudelle, ja voitto heltisi 37 sekunnin erolla.

Hämeenlinnan Hiihtoseura oli toinen ennen Visa Ski Team Kemiä ja Vantaan Hiihtoseuraa.

”Hyvät, onnistuneet osuudet”, ankkuri Kyllönen tiivisti voittoreseptin.

Viestillä ja omalla seuralla on Kyllöselle erityinen merkitys, sillä hän on edustanut seuraa kolmevuotiaasta.

”Ja me kolme olemme kaikki hyviä kavereita”, Kyllönen jatkoi.

Kyllönen sai hiihtää keulasta rauhassa voittoon, kun ero Hämeenlinnan ankkuriin ja tuttuun kilpakumppaniin Laura Monoseen alkoi kasvaa entisestään.

”Oli tosi rentoa hiihtoa, ja oli helppo jatkaa voittoon, kun ero kasvoi koko ajan. Ei tarvinnut edes hiihtää ihan maksimia”, Kyllönen vahvisti.

Puijon Hiihtoseuran joukkue Joonas Sarkkinen, Perttu Hyvärinen ja Petteri Koivisto voitti maastohiihdon Suomen cupin miesten viestikisan Vantaalla. Pohti Ski Teamin ykkösjoukkue taipui 3x7,5 kilometrin perinteisellä tavalla hiihdetyssä viestissä 23,3 sekuntia.

Vantaan viestissä kolmanneksi sijoittui Ilmajoen Kisailijoiden ykkösjoukkue, joka jäi kärjestä minuutin ja 16 sekuntia. Neljäs oli Imatran Urheilijoiden ykkösjoukkue.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat