Moussa Dembélé siirtyy Lyonista Atlético Madridiin lainasopimuksella ja Islam Slimani Lyoniin Leicesteristä - Urheilu | HS.fi

Moussa Dembélé siirtyy Lyonista Atlético Madridiin lainasopimuksella ja Islam Slimani Lyoniin Leicesteristä

Atlético Madrid paikkaa Diego Costan jättämän aukon Moussa Dembelellä.

Moussa Dembélé on pelannut urallaan Ranskan liigan lisäksi Skotlannin Valioliigassa ja Englannin Mestaruussarjassa.­

13.1. 21:54

Ranskan liigan Olympique Lyonnaisin hyökkääjä Moussa Dembélé on siirtynyt Espanjan liigan Atlético Madridiin lainasopimuksella, jossa on osto-optio. Samaan aikaan Valioliiga-seura Leicester Cityn hyökkääjä Islam Slimani siirtyy vapaalla siirrolla Lyoniin, ranskalaisseura kertoi keskiviikkona.

Atléticon toiveena on, että Dembélé auttaisi joukkuetta tavoittelemaan La Ligan mestaruutta sen jälkeen, kun Diego Costa lähti seurasta tammikuussa.

24-vuotias Dembélé teki Lyonissa 45 maalia kaikissa kilpailuissa.

Lyonnaisin tiedotteen mukaan lainasopimuksen arvo on 1,5 miljoonaa euroa ja Atléticolla on mahdollisuus ostaa Dembélé 33,5 miljoonalla eurolla. Sopimukseen sisältyy mahdollisia bonuksia ranskalaisseuralle 5 miljoonan arvosta, ja lisäksi sille kuuluu 10 prosentin osuus Dembélén mahdollisesta seuraavasta myynnistä.

Slimani siirtyy ranskalaisseuraan puolentoista vuoden sopimuksen. Algerian maajoukkuepelaaja teki Leicesterille 13 maalia kaikkiaan 47 ottelussa kaikissa kilpailuissa.

Lähde: Reuters.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat