Koripallon värikkäimpiin hahmoihin kuuluneen Dennis Rodmanin tytär on nousemassa jalkapallotähdeksi - Urheilu | HS.fi

Koripallon värikkäimpiin hahmoihin kuuluneen Dennis Rodmanin tytär on nousemassa jalkapallotähdeksi

Trinity Rodman oli Yhdysvaltojen naisten jalkapalloliigan valintatilaisuuden kakkosvalinta.

Trinity Rodman pelasi vuonna 2018 Yhdysvaltojen alle 17-vuotiaiden joukkueessa.­

14.1. 9:47

Washington Spirit pääsi valitsemaan toisena joukkueena pelaajan Yhdysvaltojen naisten jalkapalloliigan valintatilaisuudessa keskiviikkona. Valinta kohdistui Trinity Rodmaniin, 18, joka on entisen tähtikoripalloilijan Dennis Rodmanin tytär, kertoo uutistoimisto Reuters.

Trinity Rodmanin piti pelata viime kaudella Washington State -yliopiston joukkueessa, mutta kausi peruttiin koronaviruspandemian takia. Rodman on pelannut Yhdysvaltojen alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa.

”Jo pelkästään valinta tilanteessani ja minun ikäisenä on mieletöntä, mutta valinta kakkosena mahtavaan joukkueeseen on jo toisesta maailmasta. En voisi pyytää enempää”, Rodman sanoi ESPN-urheilusivuston mukaan.

Trinity Rodman jakoi kiitoksia myös isälleen.

”Hän oli uskomaton urheilija ja sain geenit häneltä, mutta haluan tulla tunnetuksi Trinity Rodmanina enkä vain Rodmanin tyttärenä. Olen innoissani kulkemassa omaa polkuani tullakseni paremmaksi tällä matkalla.”

Valintatilaisuuden ykkösvalinta oli 22-vuotias Emily Fox. Hänet valitsi Racing Louisville. Fox on pelannut jo maaotteluita Yhdysvaltojen edustusjoukkueessa.

Dennis Rodman kuului Chicago Bullsin legendaariseen joukkueeseen, jonka ykköstähtenä oli Michael Jordan. Rodman oli voittamassa kaikkiaan viittä NBA-mestaruutta, joista kaksi tuli ennen Bulls-aikaa Detroit Pistonsissa.

Rodman tunnettiin erityisesti kovana puolustuspelaajana ja levypallorohmuna. Lisäksi hän herätti huomiota tempauksillaan ja värikkäällä olemuksellaan.

Urheilu-uranansa jälkeen Rodman on muun muassa vieraillut Pohjois-Koreassa ja kuvannut suhdettaan diktaattori Kim Jong-uniin ystävyydeksi.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat