Pormestari Jan Vapaavuori HS:n haastattelussa: ”Lapset ja nuoret ovat kantaneet kohtuuttoman suuren taakan koronan torjunnasta” - Urheilu | HS.fi

Pormestari Jan Vapaavuori HS:n haastattelussa: ”Lapset ja nuoret ovat kantaneet kohtuuttoman suuren taakan koronan torjunnasta”

Helsingin pormestarin Jan Vapaavuoren mukaan lapsiin ja nuoriin kohdistuvia koronarajoituksia voisi jo perustellusti lieventää, mutta paikallisviranomaisten on nyt odotettava valtiovallan linjauksia. Hänen mukaansa on kohtuutonta rajoittaa lapsia ja nuoria nykyisellä tavalla samaan aikaan, kun aikuiset voivat elää varsin normaalisti.

Cheerleading-harjoitukset Puotilan koululla syyskuussa 2019. Tällä hetkellä Helsingissä on voimassa tiukat ryhmäliikuntatapahtumia koskevat rajoitukset.­

15.1. 17:31 | Päivitetty 15.1. 18:00

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä päätti torstaina jatkaa lasten ja nuorten harrastuksia koskevia rajoituksia.

Helsingin pormestari ja Olympiakomitean puheenjohtaja Jan Vapaavuori kertoo HS:n haastattelussa, että lasten ja nuorten harrastuksia koskevien rajoitusten jatkaminen perustuu hallituksen ohjeistukseen ja siihen että nyt paikallisviranomaiset odottavat hallituksen uusia linjauksia.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat