Jaakko Hänninen aloittaa kilpailukautensa helmikuun alussa Espanjasssa: ”Kunto on vielä rakentumisvaiheessa” - Urheilu | HS.fi

Jaakko Hänninen aloittaa kilpailukautensa helmikuun alussa Espanjasssa: ”Kunto on vielä rakentumisvaiheessa”

Jaakko Hänninen­

20.1. 20:46

Ainoana suomalaismiehenä maantiepyöräilyn korkeimmalla tasolla eli World Tourilla polkeva Jaakko Hänninen aloittaa kilpailukautensa helmikuun alussa.

Ranskalaisessa AG2R Citroen -tallissa ajavan Hännisen kausi käynnistyy Valencian ympäriajolla, joka alkaa 3. helmikuuta. Myös Hännisen kaksi seuraavaa kilpailua ajetaan Espanjassa, missä Hänninen on parhaillaan joukkueensa harjoitusleirillä.

Hänniselle entuudestaan tutun Denian ympäristössä on ollut leireilemässä useita ammattilaisjoukkueita samaan aikaan.

Poikkeusaika on tuonut ongelmia, sillä koko Espanjan ja myös Costa Blancan hotelleista vain osa on toiminnassa, ja kaikki halukkaat ammattilaisjoukkueet eivät ole päässeet suositulle alueelle.

”Leiri täällä Espanjassa on sujunut hyvin. On ollut hienoa, että tämä leiri järjestyi poikkeustilanteesta huolimatta. Olemme täällä omassa kuplassamme ja saaneet kaikki harjoitukset tehtyä suunnitellusti”, 23-vuotias Hänninen kertoi tiedotteessa.

Hännisen viime kausi päättyi vasta lokakuun lopulla, sillä hän ajoi uransa ensimmäisen Italian ympäriajon loppuun.

”Viime kauden ohjelma venytti harjoituskauteni alkua, ja kunto on vielä rakentumisvaiheessa. Ensimmäiset Espanjan kilpailut ovat hyviä. Niissä saa nostettua kuntoa mukavasti.”

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat