Tennistähti valmistautuu Australian avoimiin surun keskellä: kolme lähisukulaista kuollut muutamassa viikossa - Urheilu | HS.fi

Tennistähti valmistautuu Australian avoimiin surun keskellä: kolme lähisukulaista kuollut muutamassa viikossa

Sloane Stephens kertoi Twitterissä isoisänsä kuolleen. Aiemmin sekä hänen tätinsä että isoäitinsä kuolivat covid-19-tautiin.

Sloane Stephens Wimbledonin tennisturnauksessa vuonna 2019.­

21.1. 15:44

Australian avoimeen tennisturnaukseen valmistautuva Sloane Stephens on joutunut kokemaan kovia vuodenvaihteen molemmin puolin.

Stephensiltä on viime viikkoina kuollut jo kolme lähisukulaista.

27-vuotias Stephens kertoi 14. tammikuuta Twitter-tilillään, että sekä hänen isoäitinsä että tätinsä kuolivat koronaviruksen aiheuttamaan covid-19-tautiin.

Keskiviikkona Stephens kertoi myös isoisänsä kuolleen. Viestinsä yhteyteen Stephens on lisännyt tunteellisen videon, jossa hän puhuu isoisänsä kanssa grand slam -voittonsa jälkeen. Lukuisat tennistähdet esittivät Stephensille surunvalitteluja viestin jälkeen.

”Isoisäni on mennyt Luojan ja elämänsä rakkauden luo. Viikko isoäidin jälkeen. Isoäidin menettäminen oli liikaa hänen sydämelleen”, Stephens kertoi twiitissään.

Australian avoin tennisturnaus alkaa 8. helmikuuta. Stephens on parhaillaan karanteenissa valmistautumassa vuoden ensimmäiseen grand slam -turnaukseen.

Yhdysvaltain avoimet vuonna 2017 voittanut Stephens on maailmanlistalla tällä hetkellä sijalla 40. Parhaimmillaan hän on ollut maailman rankinglistalla sijalla kolme kesällä 2018.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat