Erika Pykäläinen palasi kisarinteisiin, Rosa Pohjolaisen leikkaus sujui hyvin - Urheilu | HS.fi

Erika Pykäläinen palasi kisarinteisiin, Rosa Pohjolaisen leikkaus sujui hyvin

Kisa päättyi ulosajoon avauskierroksella, mutta Pykäläinen oli kuitenkin hyvillä mielin paluusta tositoimiin.

Rosa Pohjolainen kilpaili ensimmäisessä naisten maailmancupin pujottelukilpailussa Itävallan Semmeringissä 29. joulukuuta 2020.­

26.1. 18:03

Lokakuisesta nilkkavammastaan toipunut alppihiihtäjä Erika Pykäläinen palasi kisarinteille tiistaina, kun Italian Kronplatzissa laskettiin maailmancupin suurpujottelu. Kisa päättyi ulosajoon avauskierroksella, mutta Pykäläinen oli kuitenkin hyvillä mielin paluusta tositoimiin.

”Maanantaina vapaalaskuissa oli pieniä tuntemuksia nilkassa, joten se teki kisasta henkisesti minulle raskaamman. Kuitenkaan itse kisassa ei tuntemuksia tullut, joten olen tosi iloinen ja sain varmuutta siitä, että olen kunnossa ja nilkkakin kestää”, Pykäläinen kertoi Ski Sport Finlandin tiedotteessa.

Ski Sport Finland päivitti myös alppilupaus Rosa Pohjolaisen tilannetta. Pohjolaisen kausi päättyi polvivammaan muutama viikko sitten, ja polvi on nyt operoitu.

”Kaikki meni hyvin, eturistiside korjattiin ja nivelkierukat olivat siistit toisin kuin pelättiin. Tästä toipuminen alkaa”, kertoi erikoislääkäri Sikri Tukiainen.

”Tavoitteena on”, että syksyllä Rosa pääsisi taas täysillä harjoittelemaan.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat