Veikkausliigan otteluohjelma julkaistiin: HJK aloittaa Maarianhaminassa, HIFK kohtaa Hongan - Urheilu | HS.fi

Veikkausliigan otteluohjelma julkaistiin: HJK aloittaa Maarianhaminassa, HIFK kohtaa Hongan

Ensimmäinen Stadin derby pelataan keskiviikkona 28. huhtikuuta.

HJK ja HIFK kohtaavat ensimmäisen kerran huhtikuun lopussa. Eero-Matti Auvinen (vas.) ja Riku Riski taistelivat pallosta viime vuoden syyskuussa.­

27.1. 14:17

Veikkausliigan otteluohjelma kauden 2021 runkosarjan osalta on julkaistu. Runkosarjan avauskierros pelataan lauantaina 10. huhtikuuta ja viimeinen kierros lauantaina 11. syyskuuta.

Hallitseva mestari HJK avaa kauden IFK Mariehamnin vieraana. HIFK puolestaan kohtaa kotonaan FC Hongan. Ensimmäinen Stadin derby pelataan keskiviikkona 28. huhtikuuta.

Runkosarjan jälkeen kausi jatkuu kuuden parhaan joukkueen Mestaruussarjalla ja sijoille 7–12 runkosarjassa sijoittuneiden Haastajasarjalla. Mestaruussarja ja haastajasarja pelataan 18. syyskuuta–16. lokakuuta.

Mestaruussarjan ja haastajasarjan jälkeen pelataan eurolopputurnaus, jonka viimeisen pelin runkopäivä on 6. marraskuuta. Ohjelmat näiden osalta vahvistetaan edellisen vaiheen päättymisen jälkeen.

”Ohjelma on viikonloppupainotteinen. Kaikki viikonloput hyödynnetään, jos se on vaan mahdollista”, Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa kommentoi tiedotteessa.

”Pelikauden aikana pelataan kaikkiaan 31 kierrosta ja kyseisen aikaikkunan aikana on 31 viikonloppua. Niistä viikonlopuista kolme kokonaan maaotteluiden aikana, yksi juhannuksena ja kaksi EM-kisojen aikaan. Tästä johtuu, että joidenkin kierrosten runkopäivä on arkena, koska ei ole riittävästi viikonloppuja.”

Arkena otteluiden alkamisaika on joitain poikkeuksia lukuun ottamatta 18.30. Viikonloppuisin pääpeliajat ovat lauantaina kello 17 ja sunnuntaina kello 18.30.

Voit katsoa koko otteluohjelman Veikkausliigan sivuilta.

Miesten Ykkösen ja naisten pääsarjan Kansallisen liigan kaudet alkavat 17. huhtikuuta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat