Zlatan Ibrahimovic vastasi rasismisyytöksiin Lukaku-kohun jälkeen: ”Zlatanin maailmassa ei ole tilaa rasismille, olemme kaikki samaa rotua” - Urheilu | HS.fi

Zlatan Ibrahimovic vastasi rasismisyytöksiin Lukaku-kohun jälkeen: ”Zlatanin maailmassa ei ole tilaa rasismille, olemme kaikki samaa rotua”

Zlatan ja Romelu Lukaku ottivat sanallisesti yhteen tiistai-illan ottelussa.

Romelu Lukaku ja Zlatan Ibrahimovic kävivät läheistä keskustelua tiistai-iltana.­

27.1. 15:46

Jalkapallon Italian cupin paikallisottelussa Inter–AC Milan tunteet kuumenivat tiistai-iltana. Ensimmäisen puoliajan loppupuolella joukkueiden tähtihyökkääjät, Interin Romelu Lukaku ja AC Milanin Zlatan Ibrahimovic, kävivät kiivasta sananvaihtoa päät yhdessä.

Zlatan totesi Lukakulle: ”Soita äidillesi ja mene tekemään voodoo-temppujasi.” Lukaku herjasi Zlatanin vaimoa ja äitiä.

Molemmat pelaajat saivat tilanteesta varoituksen. Zlatan sai vielä toisella puoliajalla toisen varoituksen eli ulosajon. Inter voitti ottelun 2–1.

Aftonbladetin mukaan Zlatan kielsi kommenttinsa olevan rasistinen. Hänen mukaansa se liittyi siihen, kun Lukaku kieltäytyi Evertonissa pelatessaan sopimuksesta ennustajan puheiden perusteella.

Rasismisyytöksiä se ei kuitenkaan liennyttänyt, ja nyt Zlatan on julkaissut Twitterissä tekstin, jossa ei viitata sanomisiin Lukakulle mutta jossa Zlatan irtisanoutuu rasismista.

”Zlatanin maailmassa ei ole tilaa rasismille. Olemme kaikki samaa rotua – olemme yhtä. Olemme kaikki pelaajia, jotkut parempia kuin toiset”, Zlatan kirjoittaa.

Lisäksi viestissä linkki Zlatanin Instagram-viestiin viime kesäkuulta, jossa videolla kaksi pikkupoikaa, musta ja valkeaihoinen, juoksevat toisiaan kohti ja halaavat.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat