Las Vegasin NHL-joukkueella erikoinen ottelu, koko valmennusjohto joutui syrjään koronavirusrajoitusten johdosta - Urheilu | HS.fi

Las Vegasin NHL-joukkueella erikoinen ottelu, koko valmennusjohto joutui syrjään koronavirusrajoitusten johdosta

Seuran urheilujohtaja otti vastuun valmennuksesta St. Louisia vastaan.

Vegasin urheilujohtaja Kelly McCrimmon (vas.) kantoi vastuuta joukkueensa pelistä, kun koko valmennuskuusikko oli laitettu karanteeniin.­

27.1. 15:59

Vegas Golden Knights pelasi erikoisen johtoryhmän alaisuudessa St. Louisia vastaan jääkiekkoliiga NHL:ssä.

Koko Vegasin valmennusjohto joutui syrjään koronavirusrajoitusten takia ja seuran urheilujohtaja eli GM otti vastuun ottelun vetämisestä.

GM Kelly McCrimmon hyppäsi penkin taakse ja otti avukseen AHL-seura Hendersonin valmentajan Manny Viveiron.

Vegas oli yhteydessä koronaprotokollasta NHL:n toimistoon ja viesti kävi selväksi. Koko altistunut valmennusjohto joutui syrjään.

McCrimmon tuumasi, ettei ollut reilua heittää Viveiroa ottelun päävastuulliseksi valmentajaksi, kun Viveiro työskentelee kuitenkin arkisin toisaalla.

”Minulla on paras tuntuma pelaajiin, joten ajattelin, että miksei”, McCrimmon sanoi nostamisestaan itsensä hetkelliseksi päävalmentajaksi.

Vegas Golden Knightsin päävalmentaja on Peter DeBoer ja tavallaisesti hänellä on apunaan viisi muuta valmentajaa. Nyt koko kuusikko joutui sivuun.

”Meillä oli altistuminen valmennusjohdossamme, joten helpointa oli eristää heidät kaikki”, McCrimmon sanoi NHL:n verkkosivuilla.

McCrimmon korosti, ettei kaikkia valmentajia suinkaan ole testattu positiivisiksi.

Kotijoukkue Vegas joutui tappiolle 1–3 ja 2–4, kunnes Max Pacioretty tasoitti ottelun. Lopulta Vegas hävisi voittolaukauskilpailussa 4–5. Pacioretty latoi ottelussa kaikkiaan hattutempun eli kolme maalia.

”Meillä on niin hyvä rakenne pelissäe, ettei se muutu paljon, vaikka penkin takana onkin eri ääni”, Pacioretty sanoi NHL:n verkkosivuilla.

”Noudatamme kuvioitamme ylpeydellä. Seuraamme niitä päivittäin riippumatta siitä onko harjoitus vai videosessio.”

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat