Akrobaattinen taidonnäyte lähes mahdottomasta tilanteesta aloitti Barcelonan kirin, Messi jäi sivurooliin ilotulituksessa - Urheilu | HS.fi

Akrobaattinen taidonnäyte lähes mahdottomasta tilanteesta aloitti Barcelonan kirin, Messi jäi sivurooliin ilotulituksessa

Barcelona eteni Espanjan cupin välieriin kaatamalla Granadan.

Antoine Griezmann ja Jordi Alba tekivät molemmat kaksi maalia Granadaa vastaan.­

4.2. 9:57

FC Barcelona eteni vaikeuksien kautta välieriin Espanjan cupissa, kun se kaatoi vieraissa Granadan jatkoajan jälkeen maalein 5–3.

Granada oli tukevasti kiinni jatkopaikassa Kenedyn ja Roberto Soldadon osumilla, mutta 88. minuutilla Barcelona aloitti kirinsä.

Lionel Messi syötti, ja Antoine Griezmann taituroi lähes mahdottomalta näyttäneestä asemasta pallon verkkoon. Hän loikkasi eteenpäin syötön perään ja kurotti ilmassa laukaukseen todella pienestä kulmasta. Pallo osui ensin tolppaan ja kimposi siitä maalivahdin kautta verkkoon.

Kun Jordi Alba puski Griezmannin syötöstä tasoituksen erotuomarin antamalla lisäajalla, oli edessä jatkoaika.

Kymmenen minuutin kohdalla osat vaihtuivat, ja Alba syötti ja Griezmann puski. Fede Vico tasoitti kuitenkin rangaistuspotkusta kolme minuuttia myöhemmin.

Voittomaali nähtiin jatkoajan 18. minuutilla. Maalivahti Aaron Escandell torjui Messin laukauksen eteensä, ja Frenkie de Jong pani irtopallon verkkoon.

Loppulukemat sinetöi Alba upealla laukauksella Griezmannin syötöstä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat