Manchester Unitedin nuori puolustaja joutui jälleen rasististen solvausten uhriksi - Urheilu | HS.fi

Manchester Unitedin nuori puolustaja joutui jälleen rasististen solvausten uhriksi

Solvaukset alkoivat lauantai-iltana, kun Manchster United menetti johtonsa ottelun viime hetkillä.

Manchester Unitedin Axel Tuanzebe (kolmas vas.) ja muut Unitedin pelaajat joutuivat pettymään, kun Evertonin Dominic Calvert-Lewin tasoitti ottelun aivan viime hetkillä.­

7.2. 13:19

Manchester Unitedin puolustaja Axel Tuanzebe on jälleen joutunut rasististen solvausten kohteeksi sosiaalisessa mediassa, kertoo BBC.

Tuanzebe tuli lauantai-illan Everton-ottelussa vaihdosta kentälle ottelun viime hetkillä ja aiheutti vapaapotkun, josta Everton teki 3–3-tasoitusmaalin erotuomarin määräämän lisäajan jo umpeuduttua.

23-vuotiasta Tuanzebeä on solvattu Twitterissä ja Instagramissa sekä suoraan että rasistisilla emojeilla.

Kyse on jo toisesta kerrasta, kun Tuanzebe joutuu rasististen loukkausten kohteeksi, sillä sama tapahtui, kun United hävisi kotiottelunsa sarjajumbo Sheffield Unitedille.

Manchester United julkaisi tiedotteen, jossa seura ilmoittaa vastenmielisyytensä solvauksia kohtaan sosiaalisessa mediassa ja vaatii yhtiöiden tekevän asialle jotain.

Tuanzebe ei ole ainoa Manchester Unitedin pelaaja, joka on joutunut rasististen solvausten uhriksi. Myös Anthony Martialia solvattiin Sheffield-tappion jälkeen, ja Marcus Rashford koki samaa Arsenal-ottelun tasapelin jälkeen.

Britannian hallitus on uhannut sosiaalisen median yhtiöitä miljardien puntien sakoilla, jos ne eivät pysty karsimaan solvauksia sivustoiltaan.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat