Dallas Stars palaa myrskytauon jälkeen NHL-kaukaloon: sähköttä jäänyt Miro Heiskanen joutui evakkoon Esa Lindellille - Urheilu | HS.fi

Dallas Stars palaa myrskytauon jälkeen NHL-kaukaloon: sähköttä jäänyt Miro Heiskanen joutui evakkoon Esa Lindellille

Dallas joutui perumaan talvimyrskyn takia neljä kotipeliään.

Miro Heiskanen pääsee jälleen kaukaloon myrskytauon jälkeen.­

22.2. 21:00

NHL:ssä on jouduttu tällä kaudella siirtämään runsaasti pelejä koronavirussäädösten takia, mutta Dallas Stars joutui viime viikolla tauolle myös talvisten olosuhteiden iskettyä Texasiin.

Talvimyrskyn takia sähköt olivat katki laajalta alueelta ja Dallas joutui perumaan neljä kotiottelua. Kun Dallas kuului alkukaudella myös koronan takia taukoa pitäneisiin joukkueisiin, on joukkue pelannut vasta 12 ottelua. Eniten pelanneella Vancouverilla on kasassa jo 22 peliä.

Dallasin tähtipuolustaja Miro Heiskanen kertoi Dallas Morning Newsille maanantain harjoitusten yhteydessä, että hän oli yksi ilman sähköjä jääneistä kaupungissa. Heiskanen vietti aikaansa toisen suomalaispuolustajan Esa Lindellin luona. Lindellin lisäksi Jamie Benn, Anton Hudobin ja Tyler Sequin majoittivat joukkuekavereitaan myrskyn aikana.

”Esa ja hänen tyttöystävänsä ovat hyviä kokkeja. Meillä oli kaikki hyvin. He tekivät ruokaa ja se oli mukavaa”, Heiskanen sanoi.

Dallas saa maanantain ja tiistain välisen yön Florida-peliin takaisin suomalaisista keskushyökkääjä Roope Hintzin, joka on kärsinyt pienestä loukkaantumisesta.

Jos Dallas tähän asti on pelannut niukasti, nyt on vuorossa otteluruuhka. Dallas ja Florida pelaavat kolme ottelua neljään päivään.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat