Chicago Bulls on äitynyt hyvään vireeseen ilman loukkaantunutta Lauri Markkasta – Viidestä viimeisimmästä pelistä neljä voittoa - Urheilu | HS.fi

Chicago Bulls on äitynyt hyvään vireeseen ilman loukkaantunutta Lauri Markkasta – Viidestä viimeisimmästä pelistä neljä voittoa

Chicago Bulls voitti maanantaina vieraskentällä Houston Rocketsin, jolle kyseessä oli jo kahdeksas perättäinen tappio.

Chicago Bullsin takamies Coby White teki yhteensä 24 pistettä P.J. Tuckerin ja muiden Houston Rocketsin pelaajien estelyistä huolimatta.­

23.2. 8:24

Helmikuun alussa olkapäätään loukanneen Lauri Markkasen poissaolo ei ole merkittävästi haitannut Chicago Bullsin menoa koripallon NBA:ssa. Maanantaina joukkue otti vakuuttavan 120–100-voiton Houston Rocketsista.

Bullsin pisteykkönen oli 24 pistettä tehnyt Coby White. Joukkueena Chicago heitti pelitilanneheitot sisään lähes 54-prosenttisesti, kun vastustaja Houston jäi vain 38,5 prosenttiin. Tappio oli supertähtensä James Hardenin hiljattain pois kaupanneelle Rocketsille jo kahdeksas perättäinen.

Markkasen poissaolon aikana Bulls on voittanut kahdeksasta ottelusta viisi. Viimeisestä viidestä ottelusta se on hävinnyt vain yhden, vieraspelin NBA:n itälohkoa johtavaa Philadelphia 76ersiä vastaan.

Markkanen venäytti 6. helmikuuta Orlando Magicia vastaan pelatussa ottelussa oikean olkalisäke-solisluunivelensä, ja alkuperäisen arvion mukaan hän joutuisi olemaan sivussa kahdesta neljään viikkoa. Paluu olisi siis ajankohtainen seuraavien kahden viikon aikana.

Kuluvan kauden 14 ottelussa Markkanen on tehnyt ottelua kohden keskimäärin 19,1 pistettä ja ottanut keskimäärin 6,1 levypalloa.

Bulls on NBA:n itälohkossa kahdeksannella sijalla 14 voiton ja 16 tappion saldollaan. Sijoitus oikeuttaisi viimeiseen pudotuspelipaikkaan.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat