Tiger Woods siirrettiin toiseen hoitokeskukseen jatkohoitoja varten - Urheilu | HS.fi

Tiger Woods siirrettiin toiseen hoitokeskukseen jatkohoitoja varten

Woodsin auto-onnettomuudessa saamia vammoja hoidetaan nyt Cedars-Sinain hoitokeskuksessa Los Angelesissa.

Tiger Woods leikattiin Harbor-UCLA-sairaalassa.­

26.2. 8:48

Golfin supertähti Tiger Woods on siirretty Los Angelesissa kuntoutuskeskukseen saamaan jatkohoitoa auto-onnettomuudessa saamiinsa jalkavammoihin, kertoo uutistoimisto AFP.

”Herra Tiger Woods siirrettiin Cedars-Sinain hoitokeskukseen, jossa jatketaan ortopedistä hoitoa ja toipumista”, Harbor-UCLA-sairaalan johtaja Anish Mahajan kertoi.

”Henkilökuntani puolesta voin todeta, että oli kunnia hoitaa yhtä sukupolvemme suurinta urheilijaa. Potilaan yksityisyyttä kunnioittaaksemme emme kerro asiasta muita tietoja.”

Harbor-UCLA:ssa Woodsin oikean jalan avomurtumat korjattiin sääriluuhun asetetun tukilevyn avulla, ja jalkaterän ja nilkan muut vammat vakautettiin ruuveilla. Myös jalan lihasten ja pehmytkudosten vammat vaativat leikkausta, jotta jalan turpoamisesta aiheutunutta painetta voitiin laskea.

Woods ajoi rajun kolarin tiistaiaamuna. Hänen autonsa ajautui ulos tieltä, osui puuhun ja pyöri ympäri useita kertoja. Woods ei saa syytettä vaarallisesta ajosta. Poliisin mukaan hän ei myöskään ollut alkoholin tai huumausaineiden vaikutuksen alainen.

Woods on 15-kertainen golfin major-turnausten voittaja.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat