Chicagon ja Toronton välinen NBA:n koripallo-ottelu siirrettiin, Torontolta loppuivat pelaajat - Urheilu | HS.fi

Chicagon ja Toronton välinen NBA:n koripallo-ottelu siirrettiin, Torontolta loppuivat pelaajat

Koronavirus pyyhkii edelleen otteluita Pohjois-Amerikan ammattilaissarjoissa.

Toronto Raptorsin päävalmentaja Nick Nurse jakoi kannustuksia vielä viikko sitten Philadelphiaa vastaan.­

28.2. 20:11

Koronavirus jyllää vahvasti amerikkalaisessa ammattilaisurheilussa. Jääkiekkoliiga NHL:ää sotkevat ottelusiirrot, mutta samoin käy on koripalloliiga NBA:ssa.

NBA siirsi sunnuntaisen Chicago Bullsin ja Toronto Raptorsin välisen ottelun, kun Toronto ei saanut joukkuetta jalkeille Covid-19-tartuntojen takia, kertoi uutistoimisto AFP.

Ottelu piti pelata Tampan Amalie-areenassa, mutta NBA:n ilmoituksen mukaan positiiviset testitulokset johtivat peruuttamiseen.

”Torontolla ei ole vaadittavia kahdeksaa pelaajaa käytettävissä, että ottelu voitaisiin aloittaa”, NBA kertoi viestissään.

Chicagon Lauri Markkanen on tällä hetkellä loukkaantuneena eikä olisi siten pystynyt pelaamaan.

Toronto pelaa tämän kauden kotiottelunsa Floridassa, kun toistuva matkustaminen Yhdysvaltain ja Kanadan rajan yli ei onnistu.

Matkustamisen rajoittamiseksi kiekkoliiga NHL rakensi yhden lohkon pelkästään kanadalaisista joukkueista, mutta NBA:ssa se ei ole mahdollista.

Raptors kohtasi perjantaina Houstonin, mutta valmennusjohdosta puuttui kuusi henkilöä mukaanlukien päävalmentaja Nick Nurse. Jokainen oli jonkinlaisessa koronavirukseen liittyvässä karanteenissa. Kaikesta huolimatta Toronto voitti ottelun.

rcw/jc

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat