Alle 2 000 katsojaa todisti Madison Square Gardenissa, kun kotijoukkue New York Rangers kärsi tappion - Urheilu | HS.fi

Alle 2 000 katsojaa todisti Madison Square Gardenissa, kun kotijoukkue New York Rangers kärsi tappion

Bruins haki voiton, Rangersin Kaapo Kakko pysyy edelleen koronakaranteenissa.

Bostonin Charlie Coyle (kesk.) sai maalinsa jälkeen ensimmäiseksi onnittelijakseen Urho Vaakanaisen (vas.) ja David Pastrnakin.­

28.2. 22:12 | Päivitetty 28.2. 22:29

Boston Bruins palasi sunnuntaina takaisin voittokantaan jääkiekkoliiga NHL:ssä, kun Boston kaatoi New York Rangersin vierasjäällä maalein 4–1. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran perjantaina, jolloin Rangers nitisti Bostonin rumasti 6–2.

Bostonin suomalaismaalivahti Tuukka Rask torjui sunnuntaina 20 kertaa. Rask oli 50 minuuttia kiinni kauden ensimmäisessä nollapelissään, kunnes Rangersin Colin Blackwell pääsi ilman Bostonin puolustajien estelyä laukomaan 1–3-kavennuksen.

Bostonilta onnistuivat maalinteossa Trent Frederic, Charlie McAvoy ja Charlie Coyle kahdesti. David Pastrnak keräsi kaksi syöttöpistettä. Bostonin puolustaja Urho Vaakanainen pelasi kauden neljännen ottelunsa. Vaakanainen sai peliaikaa 21 minuuttia.

Ottelu päättyi erikoiseen Bostonin Nick Ritchien ja Brendan Lemieux’n tappeluun, joka alkoi samalla hetkellä, kun summeri soi. Paritanssi kesti aikansa, kunnes päättyi jonkinlaiseen ratkaisemattomaan.

NHL:n koronaprotokollalistalla oleva Rangersin Kaapo Kakko oli yhä sivussa. Kakko missasi jo neljännen ottelun peräkkäin.

Madison Square Gardenissa oli 1 800 katsojaa, kun hallin kapasiteetti on 18 200 henkeä. NHL:ssä alkaa olla pieniä merkkejä, että katsojat voisivat palata halleihin.

Perinteisessä urheilupyhätössä istuttiin vielä perin väljästi, kun kymmenesosa maksimimäärästä oli käytössä. Tämä oli vasta toinen New York Rangersin kotiottelu, johon sai ottaa yleisöä.

Vielä helmikuun puolivälissä New Jersey Devilsiä vastaan pelattiin ilman yleisöä. Kevyt vapautus yleisön saamiseksi halliin tuli 26. helmikuuta ja se koskee myös koripalloseura New Yor Knicksiä.

Koko alkusyksy on pelattu ilman yleisöä NHL:ssä, ja niin tehtiin myös viime kesänä ja syksynä pudotuspeleissä ja runkosarjan lopussa.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat