Huippupelaajat osoittivat Tiger Woodsille kunniaa tyylikkäällä tavalla huipputurnauksen päätöskierroksella – golfin supertähti oli otettu eleestä - Urheilu | HS.fi

Huippupelaajat osoittivat Tiger Woodsille kunniaa tyylikkäällä tavalla huipputurnauksen päätöskierroksella – golfin supertähti oli otettu eleestä

Useat pelaajat pukeutuivat punaiseen paitaan ja mustiin housuihin kuten Tiger Woodsilla on tapana päätöskierroksella.

Rory McIlroy vaihtoi päätöskierrokselle punaisen paidan ja mustat housut.­

1.3. 8:12 | Päivitetty 1.3. 10:02

Golfin supertähdelle Tiger Woodsille osoitettiin kunniaa World Golf Championships -sarjan (WGC) kilpailussa Floridassa. Useat pelaajat olivat pukeutuneet sunnuntaina päätöskierroksella punaiseen paitaan ja mustiin housuihin kuten Woodsilla on ollut tapana juuri päätöskierroksilla.

Woods, 45, on parhaillaan toipumassa Los Angelesissa auto-onnettomuudesta. Woodsin oikeaan jalkaan tuli useita vammoja.

Woods myös itse havaitsi tapahtuneen ja twiittasi kiitokset.

”On vaikea selittää, kuinka koskettavaa oli tänään, kun avasin television ja näin kaikki punaiset paidat”, Woods kirjoitti.

”Jokaiselle golfaajalle ja jokaiselle fanille: te todella autatte minua pääsemään yli tästä vaikeasta ajasta.”

Turnauksen voitti Collin Morikawa, josta tuli Woodsin jälkeen ensimmäinen pelaaja, joka on voittanut major-turnauksen ja WGC-sarjan turnauksen ennen kuin täyttää 25 vuotta. Morikawa voitti viime vuonna PGA-turnauksen.

Morikawa, 24, kiitteli Woodsia voittonsa jälkeen sunnuntaina.

”Tiger merkitsee minulle kaikkea. Hän oli kolarissa ja onneksi hän voi hyvin ja toivottavasti hän paranee nopeasti, mutta emme jaa kiitoksia riittävän usein. Joten haluan sanoa: kiitos Tiger.”

WGC-sarjan turnauksessa oli mukana myös Sami Välimäki. Hän jäi tuloksellaan +9 jaetulle sijalle 64. Mukana oli 72 pelaajaa. Morikawan voittotulos oli –18.

Kilpailun palkintopotissa on 10,5 miljoonaa dollaria. Mukana oli vain 72 pelaajaa, ja viimeiseksi sijoittuneetkin saavat palkintorahaa runsaat 32 000 dollaria eli noin 26 500 euroa.

Scottie Scheffler oli yksi Tiger Woodsin tyylisesti punaiseen paitaan ja mustiin housuihin pukeutunut.­

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat