Irlantilainen hevosvalmentaja vahvisti hämmentävän valokuvan aitouden: valmentaja istuu kuolleen hevosen päällä ja puhuu kännykkäänsä - Urheilu | HS.fi

Irlantilainen hevosvalmentaja vahvisti hämmentävän valokuvan aitouden: valmentaja istuu kuolleen hevosen päällä ja puhuu kännykkäänsä

Valmentaja sanoo nyt, että hän istui hevosen päälle ”mitään ajattelematta”.

Gordon Elliott juhli vuonna 2019 Grand Nationalin voittoa.­

1.3. 9:36

Irlantilainen hevosten huippuvalmentaja Gordon Elliott vahvisti sunnuntaina, että sosiaalisessa mediassa leviävä valokuva hänestä istumassa kuolleen hevosen päällä on aito, kertoo uutistoimisto Reuters.

Nyt Elliott pyytää anteeksi aiheuttamaansa pahennusta julkaisemassaan tiedotteessa.

Valokuvassa kolminkertainen Grand National -voittaja istuu kuolleen hevosen päällä harjoituskentällä ja samalla puhuu kännykkään.

Elliott, 42, sanoo, että hän auttaa täysin Irlannin hevoskilpailujen sääntöneuvostoa, joka on aloittanut tutkimukset kuvan johdosta.

Elliottin mukaan kuva on otettu ”joitakin aikoja sitten”. Hänen mukaansa hevonen kuoli sydänkohtaukseen kesken laukkaamisen.

”Ensimmäinen reaktioni oli saada hevosen ruumis pois sieltä, mihin se oli jäänyt. Seisoin hevosen edessä odottamassa apua. Sain sen aikana puhelun, ja mitään ajattelematta istuin vastaamaan”, Elliott kirjoittaa.

”Kuulin yhden tiimini jäsenen huudon, viittasin odottamaan, kunnes olen valmis... Tällaiset taustatiedot saattavat tuntua vähäpätöisiltä tällä hetkellä, mutta minusta on kuitenkin tärkeää tarjota ihmisille jonkinlainen yhtymäkohta siihen, mikä tähän kuvaan liittyy.”

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat