Iivo Niskanen hakee 15 kilometrin väliaikalähdössä parannusta vaisuun kisastarttiin – tässä ovat MM-hiihtojen keskiviikon suomalaiset - Urheilu | HS.fi

Iivo Niskanen hakee 15 kilometrin väliaikalähdössä parannusta vaisuun kisastarttiin – tässä ovat MM-hiihtojen keskiviikon suomalaiset

Miesten 15 kilometrin (v) kilpailu alkaa kello 14.15.

Iivo Niskanen oli avausmatkallaan 30 kilometrin yhdistelmähiihdossa 13:s.­

3.3. 9:32

Hiihdon MM-kisoissa on tänään tositoimissa seitsemän suomalaista. Suurin mielenkiinto kohdistuu miesten 15 kilometrin (v) kisaan, jossa erityisesti Iivo Niskaselta toivotaan parannusta yhdistelmähiihdon 13. sijaan.

Kello 14.15 Miesten hiihdon 15 km (v): Suomen joukkueessa hiihtävät Niskasen lisäksi Perttu Hyvärinen, Joni Mäkija Markus Vuorela.

Hyväriselle kyseessä on ensimmäinen matka Oberstdorfin MM-kisaladuilla. Mäki otti sunnuntaina MM-hopeaa Hakolan kanssa pariviestissä. Kisojen avauslajissa sprintissä hän oli 13:s.

Niskanen oli avausmatkallaan 30 kilometrin yhdistelmähiihdossa 13:s, ja Vuorela 34:s. Niskasella on aiemmin 15 kilometriltä MM-kultaa vuodelta 2017 ja MM-pronssia 2019, mutta kummassakin kisassa hiihtotapana oli perinteinen.

”Haen 15 kilometrillä parempaa tulosta kuin skiathlonissa. Siinä ei ollut hyvä päivä”, Niskanen kommentoi STT:lle tiistaina.

Kello 18.15 Naisten mäkihyppy HS 137. Karsinnasta paikkansa kisaan lunastivat Susanna Forsström, Julia Kykkänen ja Jenny Rautionaho.

MM-kisojen mäkiavauksessa viime torstaina Kykkänen oli HS 106-kisassa 29:s ja Forssröm 34:s.

Yle TV2 näyttää kisat suorina lähetyksinä.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat