Krista Pärmäkosken kanssa kirinyt Jessica Diggins saa suitsutusta urheilijamaisesta eleestään: ”Tämä tosiaan kertoo, millainen persoona hän on” - Urheilu | HS.fi

Krista Pärmäkosken kanssa kirinyt Jessica Diggins saa suitsutusta urheilijamaisesta eleestään: ”Tämä tosiaan kertoo, millainen persoona hän on”

Suomen naisten joukkueen valmentaja Ville Oksanen lähetti palautteen, joka teki Yhdysvaltojen valmentajan ylpeäksi.

Jessica Diggins Ruotsissa Ulricehamnin maailmancupissa helmikuun alussa.­

5.3. 13:09

Naisten joukkueen päävalmentaja Ville Oksanen lähetti torstaina käydyn naisten viestin jälkeen palautetta neljänneksi tulleen Yhdysvaltain joukkueen valmentajalle Matt Whitcombille.

Yhdysvallat hävisi Suomelle kirvelevällä 0,8 sekunnin erolla.

Oksanen kiitteli hyvästä kisasta ja pyysi kertomaan erityiset terveiset Jessica Digginsille, joka kävi tiukan loppukirin Suomen Krista Pärmäkosken kanssa.

”Tämä tosiaan kertoo, millainen persoona hän on, iso kunnioitus”, Oksanen kirjoitti.

Tunti kilpailun jälkeen Diggins oli käynyt Suomen joukkueen hiihtorekassa onnittelemassa pronssimitalisteja. Oksanen oli vaikuttunut urheilijamaisesta eleestä ja myös Whitcomb oli hiihtäjästään ylpeä.

Whitcomb jakoi Oksasen palautteen Twitterissä ja kertoi, että kun Diggins nostaa maailmancupin voittajalle annettavan kristallipallon ylös, hän on valmentajana silti ylpeämpi tästä urheiluhengen osoituksesta.

Myös Diggins kommentoi kilpailua ja kiitteli joukkuetovereitaan kovasta taistelusta omalla Instagram-sivullaan.

Diggins johtaa maailmancupia yli 300 pisteen erolla seuraavaksi tulevaan Venäjän Julia Stupakiin. Jäljellä on enää yksi kilpailuviikonloppu, joka on määrä käydä maaliskuun puolivälissä Sveitsissä.

Urheilijamainen käytös on kilpailujen aikana puhuttanut esimerkiksi silloin, kun Venäjän Aleksandr Bolšunov ei onnitellut pariaan pronssiin päättyneen sprinttiviestin jälkeen.

Lue lisää: Aleksandr Bolšunovin käytös kummastuttaa jälleen: jätti sprinttiviestissä parinsa yksin maalialueelle

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat