Neziri juoksi välierien erävoitolla 60 metrin aitojen EM-finaaliin, reaktioaika erän nopein varoituksesta huolimatta - Urheilu | HS.fi

Neziri juoksi välierien erävoitolla 60 metrin aitojen EM-finaaliin, reaktioaika erän nopein varoituksesta huolimatta

Nezirin aika oli välierien neljänneksi nopein.

Nooralotta Neziri (oik.) jätti Britannian Tiffany Porterin kakkoseksi välierässään.­

7.3. 14:55

Nooralotta Neziri huipentaa yleisurheilun EM-hallikilpailunsa 60 metrin aitojen loppukilpailussa. Neziri juoksi Puolassa välierän voittoon ajalla 7,97. Hänen aikansa oli välierien neljänneksi nopein.

Naisten pika-aitojen finaali alkaa klo 18.15.

Välierässä päästiin matkaan toisella yrityksellä. Neziri sai telineissä huojumisesta varoituksen, mutta ei antanut sen haitata. Hänen reaktioaikansa 0,122 oli erän paras.

Neziri on parantanut talven aikana kahdesti Suomen ennätystään: ensin tammikuussa Karlsruhessa 7,92:een ja sitten helmikuun alussa Berliinissä 7,91:een. Hän sivusi SE-aikaansa Ranskan Lievinissä 9. helmikuuta.

Miesten puolella Elmo Lakka karsiutui finaalista yleisurheilun EM-hallikisoissa Puolassa. Lakka juoksi välierässään neljänneksi ajalla 7,71.

Aika eri riittänyt finaalipaikkaan aikavertailussa. Hän karsiutui sekunnin sadasosan erolla.

Eilisissä alkuerissä Lakka juoksi ajan 7,70 ja lupasi sunnuntaiksi Toruniin ”kunnon tykitystä”. Hänen ennätyksensä on 7,63 kaksi viikkoa sitten Jyväskylässä juostuista SM-hallikisoista.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat