Indiansin Niko Laiti törmäsi päin kaksimetristä Ilari Talvitietä – osuma jätti Laitin makaamaan liikkumatta - Urheilu | HS.fi

Indiansin Niko Laiti törmäsi päin kaksimetristä Ilari Talvitietä – osuma jätti Laitin makaamaan liikkumatta

Indians päihitti kolmannen erän peikkonsa, mutta menetti avainpelaajansa.

Westend Indians oli putoamisen partaalla keskiviikkona, mutta onnistui kaventamaan ottelusarjan voitot 1–3:een.­

10.3. 21:52

Westend Indians pysyi elossa salibandyliigan puolivälierissä Esport Oilersia vastaan. 5–3-kotivoitto kavensi ottelusarjan tilanteeksi 3–1.

Ottelu ratkesi toisessa erässä, kun Oilersin Rasmus Kainulainen tuuppasi vastustajansa pallottomana laidan yli. Kontakti oli kevyt, mutta Kainulaiselle lätkäistiin tylysti viiden minuutin rangaistus.

Sami Niskanen osui ylivoimalla kahdesti ja vei Indiansin 3–1-johtoon.

“Vähän kevyen oloinen se oli”, Oilersin valmentaja Heikki Luukkonen ihmetteli jäähyä.

Indiansin Niko Laiti loukkaantui ottelussa vaarallisen näköisesti. Kevytrakenteinen hyökkääjä törmäsi täydestä vauhdista kaksimetriseen Ilari Talvitiehen, joka ei tehnyt elettäkään väistääkseen kontaktia.

Laitin lasit lensivät lattialle ja hän makasi kentän pinnassa useita minuutteja liikkumatta. Kun hänet viimein saatiin nostettua jaloilleen, hänet oli talutettava hoippuvana pois kentältä.

Talvitielle ei tuomittu tilanteesta rangaistusta. Laiti piteli kentän laidalla päätään.

“Aika iso muuri, johon hän törmäsi. Ihme on, jos ei satu”, Indiansin kapteeni Valtteri Kainulainen kommentoi.

“En tiedä kuinkakohan monta äijää putosi kesken pelin. Vaikka minkälaisia loukkaantumisia. Yläkerrasta tuli vähän poikittaista mailaa.”

Taistelun tuoksinassa Espoon Otahalliin luotiin lisää tunnelmaa kovalla musiikilla. Kun Kainulainen itse määrättiin jäähypenkille, hän joutui pitelemään korviaan Green Dayn soidessa vieressä.

“Kajari pauhasi siinä vaaksan mitan päässä. Se kuului aika kovaa, niin ajattelin, että pidetään korvat kuulolla vielä loppupelin ajan.”

Indians kuunteli valmentaja Petri Timosen rauhoittavan puheen ennen päätöserää ja onnistui viimein myös pitämään johtonsa.

“Olimme lyöneet päätä tarpeeksi monta kertaa seinään”, Timonen viittasi sarjan aiempiin otteluihin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat