Krista Pärmäkosken villi voittohuuto toi riemua vaikeisiin aikoihin – urheilu on tarjonnut korona-apatian lääkkeeksi vahvoja elämyksiä - Urheilu | HS.fi

Krista Pärmäkosken villi voittohuuto toi riemua vaikeisiin aikoihin – urheilu on tarjonnut korona-apatian lääkkeeksi vahvoja elämyksiä

Suomalaisessa urheilussa koronavirus on kurittanut pahiten talvikauden lajeja, joilta se on tuhonnut tavalla tai toisella kaksi kautta. Vaikeuksista huolimatta urheilu pystynyt tuottamaan korona-ankeuden keskelle huimia elämyksiä, kirjoittaa HS:n urheilutoimituksen uutistuottaja Tero Hakola.

Krista Pärmäkoski tuuletti antaumuksella kukistettuaan MM-hiihtojen naisten 4x5 kilometrin viestin loppukirissä Yhdysvaltain Jessica Digginsin loppusuoran kamppailussa.

12.3. 2:00 | Päivitetty 12.3. 10:26

Tasan vuosi sitten koronakriisi iski toden teolla suomalaisiin, kun hallitus kehotti siirtymään etätöihin, isot tapahtumat peruttiin ja wc-paperi uhkasi loppua kaupoista. Nyt HS kertoo, miten suomalaiset ovat totutelleet uudenlaiseen arkeen ja millaisena tulevaisuus näyttäytyy.

Talousvaikeuksia, harrastajakatoa, yt-neuvotteluita, suljettuja saleja, tyhjiä katsomoita.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat