Lionel Messi sai yllätystarjouksen Sergio Ramosilta - Urheilu | HS.fi

Lionel Messi sai yllätystarjouksen Sergio Ramosilta

Real Madridin kapteeni lupautui jakamaan talonsa FC Barcelonan supertähden kanssa.

Lionel Messi ja Sergio Ramos ovat kohdanneet toisensa lämpimissä merkeissä FC Barcelonan ja Real Madridin pelaamissa El Clásicoissa.­

12.3. 8:35

Jalkapallon Espanjan pääsarjassa pelaavan FC Barcelonan supertähti Lionel Messi sai torstai-iltana yllättävän tarjouksen Real Madridin kapteenilta Sergio Ramosilta.

Uutistoimisto Reuters kertoi perjantaina, kuinka Ramos lupautui majoittamaan Messin kotiinsa, mikäli tämä päättäisi suunnata sopimuksensa päätyttyä Madridiin.

Reutersin mukaan Ramosilta kysyttiin Twitch-palvelussa esitettävässä Charlando Tranquilamente -show’ssa, toivottaisiko hän Messin tervetulleeksi Realiin.

”Tietysti, sataprosenttisesti. Hän voisi asua alussa luonani ja tuntea olonsa mukavaksi. Tekisin sen enemmän kuin mielelläni”, Ramos vastasi.

Ramos lisäsi Real-kannattajien joutuneen kestämään Messiä El Clásicoissa argentiinalaisen parhaiden pelivuosien aikana.

”Olisi hienoa, jos emme joutuisi kohtaamaan häntä viikoittain ja jos hän olisi mukanamme. Se tietysti auttaisi meitä voittamaan ja saavuttamaan enemmän menestystä.”

Sekä Messin, 33, että Ramosin, 34, sopimukset päättyvät tähän kauteen. Ramos kertoi torstai-illan show’ssa, ettei voisi kuvitellakaan siirtyvänsä Barcelonaan.

”Ei mitään mahdollisuutta. Pidän [Barcelonan uudesta puheenjohtajasta] Joan Laportasta, mutta tilanne on sama kuin nähdä Xavi, Carles Puyol tai jopa Messi allekirjoittamassa sopimuksen Madridiin. Sama toimii myös toisin päin – on meitä, jotka emme voisi koskaan pelata Barcelonassa”, Ramos sanoi.

”Joitain asioita ei voi ostaa rahalla.”

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat