Teemu Pukki valittiin kuukauden pelaajaksi Championshipissä - Urheilu | HS.fi

Teemu Pukki valittiin kuukauden pelaajaksi Championshipissä

Norwich Cityn tähtihyökkääjä teki seitsemässä ottelussa seitsemän maalia.

Teemu Pukki valittiin Englannin Championshipin helmikuun pelaajaksi. Pukki (oik.) viimeisteli Norwich Citylle seitsemän osumaa, joista yksi syntyi Josh Knightin edustamaa Wycombe Wanderersia vastaan helmikuun 28. päivänä.­

12.3. 10:56

Jalkapallon Englannin kakkostasolla Championshipissä eli Mestaruussarjassa pelaavan Norwich Cityn suomalaistähti Teemu Pukki on valittu sarjan helmikuun pelaajaksi.

Norwich kertoi 30-vuotiaan hyökkääjänsä saamasta tunnustuksesta perjantaina verkkosivuillaan.

Pukki teki helmikuun seitsemässä ottelussa seitsemän maalia ja syötti yhden osuman. Huuhkajien tähden avulla Norwich keräsi helmikuussa 16 pisteen potin.

”Se oli hieno kuukausi. Mielestäni sarjassa on paljon pelaajia, jotka olisivat voineet saada tämän palkinnon, joten olen todella tyytyväinen siihen, miten helmikuu meni. Lisäksi olemme aloittaneet maaliskuun hyvin”, Pukki kommentoi.

”Nämä palkinnot ovat mukavia, mutta loppujen lopuksi niillä ei ole niin paljon väliä, jos emme saavuta haluamaamme eli nousua Valioliigaan. Keskittymisemme on nyt suunnattu siihen.”

Norwich johtaa sarjaa kymmenen pisteen erolla Watfordiin. Sillä on 35 ottelun jälkeen 76 pistettä.

Norwichin kannattajat äänestivät Pukin viime viikolla seuran helmikuun pelaajaksi. Pukki on tehnyt tällä kaudella 20 maalia ja syöttänyt kaksi.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat