Itsevarma Zlatan Ibrahimović palasi nöyränä maajoukkueeseen, ja kysymys perheestä sai tähden tunteelliseksi - Urheilu | HS.fi

Itsevarma Zlatan Ibrahimović palasi nöyränä maajoukkueeseen, ja kysymys perheestä sai tähden tunteelliseksi

39-vuotias tähtihyökkääjä kertoi poikansa jääneen itkemään maajoukkueeseen palanneen isänsä perään.

Zlatan Ibrahimović osallistui maanantaina Ruotsin jalkapallomaajoukkueen lehdistötilaisuuteen.­

22.3. 17:59

Jalkapallotähti Zlatan Ibrahimović teki maanantaina virallisen paluun Ruotsin maajoukkueeseen lähes viiden vuoden tauon jälkeen.

39-vuotias Ibrahimović pelasi edellisen maaottelunsa kesän 2016 EM-kisoissa. Nyt hän kuuluu Janne Anderssonin valitsemaan ryhmään, joka kohtaa MM-karsinnassa Georgian ja Kosovon.

AC Milania edustava konkarihyökkääjä kommentoi vielä viime viikolla paluutaan tyylilleen uskollisena kirjoittamalla Instagram-päivitykseensä tekstin Jumalan paluu.

Maanantaina järjestetyssä lehdistötilaisuudessa nähtiin nöyrempi Ibrahimović. Zlatan vakuutti, että kyseessä on Anderssonin maajoukkue, ei hänen.

”Olen vain yksi monista palasista palapelissä. Jos kysyt minulta, olen maailman paras, mutta se ei auta täällä”, Ibrahimović sanoi Aftonbladetin ja Expressenin mukaan.

”Olen luvannut ratkaista ottelut, joten se on nyt minun tehtäväni.”

Zlatan Ibrahimović saapui lehdistötilaisuuteen kasvomaskissa.­

Ibrahimović on viimeistellyt tällä kaudella 15 maalia yhtä monessa Italian pääsarjan Serie A:n ottelussa. Hän kertoi maanantaina olevansa iloinen maajoukkuepaikasta.

”Olen ylpeä, enkä vaadi mitään. Haluan vain antaa jotain, mitä voin”, hän sanoi.

Kaikkien aikojen parhaiden ruotsalaispelaajien joukkoon kuuluva Ibrahimović kertoi haluavansa jatkaa uraansa niin kauan kuin pystyy siihen.

”En halua katua mitään, kun lopetan. Sinun tulisi jatkaa rakastamasi asian parissa niin kauan kuin voit, ja jalkapallo on se, mitä haluan tehdä ja mitä rakastan.”

Ibrahimovićilta kysyttiin, onko hänestä tullut nöyrä.

”Nöyrä? Olen minä, mutta en ole täällä pitämässä omaa show’tani”, hän vastasi.

Kokenut pelaaja näytti tilaisuuden lopussa myös tunteellisempaa puolta itsestään, kun Aftonbladet kysyi, miten hänen perheensä reagoi maajoukkuekutsuun.

”Se ei ollut hyvä kysymys”, Ibrahimović aloitti vastauksensa.

Vincent itki, kun jätin hänet. Mutta se on okei”, hän jatkoi ja piti pienen tauon kootakseen itsensä.

Vuonna 2008 syntynyt Vincent on Ibrahimovićin ja hänen puolisonsa Helena Segerin nuorempi poika. Perheen esikoinen Maximilian syntyi vuonna 2006.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat