Helsinki City Running Day siirtyy syksyyn - Urheilu | HS.fi

Helsinki City Running Day siirtyy syksyyn

Tapahtuma siirtyy lähes viidellä kuukaudella koronaviruspandemian vuoksi.

Viime vuonna juostiin niin ikään lokakuussa koronaviruksen vuoksi.­

30.3. 8:40

Helsinki City Running Day siirtyy syksyyn. Uusi tapahtumapäivä on 2. lokakuuta, kun alun perin juosta piti 15. toukokuuta.

Siirtopäätös perustuu koronaviruspandemian aiheuttamaan epävarmaan näkymään kevään massatapahtumien järjestämisen mahdollisuudesta.

”Meille tärkeintä on osallistujien turvallisuus. Viime vuonna järjestimme turvallisen ja onnistuneen tapahtuman poikkeusjärjestelyin lokakuun alussa, minkä ansiosta tapahtumaorganisaatiolla on erinomainen valmius ja arvokasta kokemusta järjestää turvallinen Helsinki City Running Day myös tänä syksynä”, kertoo juoksutapahtumajohtaja Harri Hänninen tapahtuman verkkosivulla.

Tapahtumassa on tarjolla matkoja viidestä kilometristä niin sanottuun tuplaan, eli maratonin ja puolimaratonin muodostamaan 63,3 kilometrin urakkaan.

Kaikki tähän asti tulleet ilmoittautumiset siirtyvät automaattisesti uudelle päivämäärälle. Halutessaan osallistuja voi tehdä siirron kevään 2022 tapahtumaan. Siirto on tehtävä 1.9. mennessä. Tarkemmat ohjeet lähetetään osallistujille sähköpostitse.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat