Dopinglääkäri piti kymmenen sekunnin hiljaisuuden väärässä paikassa: Real Madrid aikoo ryhtyä oikeustoimiin - Urheilu | HS.fi

Dopinglääkäri piti kymmenen sekunnin hiljaisuuden väärässä paikassa: Real Madrid aikoo ryhtyä oikeustoimiin

Real Madrid joutui erikoiseen tilanteeseen dopinglääkärin haastattelussa.

Real Madrid pelasi 15. maaliskuuta Mestarien liigan ottelun.­

1.4. 14:41

Dopinlääkärinä tunnettu Eufemiano Fuentes oli kymmenen sekuntia hiljaa, kun häneltä kysyttiin yhteyksistä Espanjan liigassa pelaavaan Real Madridiin. Se oli seuralle liikaa: Real Madrid aikoo viedä asian oikeuteen, kertoo Insidethegames.com-sivusto.

Operaatio Puerto alkoi vuonna 2006, kun jäädytetyt veri- ja plasmapussit takavarikoitiin Madridissa sijaitsevalta Fuentesin klinikalta poliisioperaatiossa. Dopingskandaaliin linkittyi etenkin pyöräilijöitä, kuten Alejandro Valverde, Jan Ullrich ja Ivan Basso.

Myös muiden lajien urheilijat olivat epäilyjen kohteena, muun muassa yleisurheilijoita, jalkapalloilijoita ja tennispelaajia.

Sunnuntaina Lo de Évole -ohjelman vieraana oli Fuentes, jolta Jordi Evole kysyi hänen yhteyksistään FC Barcelonaan, Real Madridiin, Real Sociedadiin ja Valenciaan.

Fuentes kielsi yhteydet Valenciaan ja sanoi, että Barcelonaan hän oli yhteydessä kahdesti, mutta mitään sopimusta ei syntynyt. Kun häneltä kysyttiin erikseen Real Madrista, hän piti kymmenen sekunnin hiljaisuuden.

”En aio vastata tuohon kysymykseen”, Fuentes lopulta vastasi.

Tämän jälkeen aiheesta tuli useita jatkokysymyksiä, ja lopulta Fuentes tokaisi: ”Saat näyttämään minut idiootilta.”

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat