Glen Kamaran asianajaja kritisoi Uefaa: ”Ei juuri lisää uskoa siihen, että Uefa yrittää tosissaan kitkeä rasismin jalkapallosta” - Urheilu | HS.fi

Glen Kamaran asianajaja kritisoi Uefaa: ”Ei juuri lisää uskoa siihen, että Uefa yrittää tosissaan kitkeä rasismin jalkapallosta”

Uefa antoi yhden ottelun pelikiellon Kamaran kommenteillaan suututtaneelle Ondrej Kudelalle.

Glen Kamara (kesk.) raivostui Ondrej Kudelan kommenteista Eurooppa-liigan ottelussa 18. maaliskuuta.­

6.4. 21:49

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen keskikenttäpelaajan Glen Kamaran asianajaja Aamer Anwar kritisoi Euroopan jalkapalloliittoa Uefaa.

Syynä on Uefan toiminta Kamaran ja Sparta Prahan Ondrej Kudelan välikohtauksen selvittämisessä. Asiasta kertoo BBC.

Kamara syytti Kudelaa rasistisista solvauksista Rangersin ja Sparta Prahan välisessä Eurooppa-liigan ottelussa. Kudela kielsi käyttäneensä rasistista kieltä.

Uefa antoi tiistaina Kudelalle väliaikaisen yhden ottelun pelikiellon tutkinnan ajaksi. Se ilmoitti tutkivansa myös Kamaran toimia ottelun jälkeen. Slavia Prahan mukaan Kamara hyökkäsi Kudelan kimppuun.

Sparta Praha oli jo aiemmin ilmoittanut, ettei Kudela ole mukana torstaina Arsenal-ottelussa murtuneen nenän ja kuumeen vuoksi.

”Uefa on tehnyt alustavan tutkinnan, joka on tuomitsevaa luettavaa. Tämä yhden ottelun pelikielto ei juuri lisää uskoa siihen, että Uefa yrittää tosissaan kitkeä rasismin jalkapallosta”, Anwar toteaa BBC:n mukaan tiedotteessa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat