Romanialainen erotuomari kinusi Erling Braut Haalandilta nimikirjoituksen ottelun jälkeen keltaiseen ja punaiseen varoituskorttiin - Urheilu | HS.fi

Romanialainen erotuomari kinusi Erling Braut Haalandilta nimikirjoituksen ottelun jälkeen keltaiseen ja punaiseen varoituskorttiin

Erotuomari sai nimikirjoituksen Haalandilta pelaajatunnelissa.

Erling Braut Haaland pelasi tiistaina Mestarien liigan ottelussa.­

7.4. 18:59 | Päivitetty 7.4. 20:16

Jalkapallon Mestarien liigan otteluissa ei ole yleisöä, mutta se ei tarkoita sitä, että nimikirjoisten metsästäjiä ei olisi stadionilla. Tiistai-iltana sellaisia oli ainakin yksi Manchester Cityn ja Dortmundin puolivälieräottelussa: romanialainen avustava erotuomari.

Tapauksesta kertoo muun muassa Aftonbladet.

Ottelu päättyi Cityn 2–1-voittoon.

Kun ottelu oli päättynyt yksi ottelun romanialaisista erotuomareista, avustava erotuomari, odotti Dortmundin norjalaistähteä Erling Braut Haalandia pelaajatunnelissa. Erotuomari pyysi Haalandilta nimikirjoitusta, ja Haaland myös rustasi paperille sen.

Tapaus tallentui tv-kameroilla ja sai aikaiseksi kovaa arvostelua.

”He [erotuomarit] ovat myös kannattajia, mutta tuota ei voi tehdä pelaajien edessä. Se ei vain näytä hyvältä”, entinen pelaaja Owen Hargreaves sanoi BT Sportin lähetyksessä.

Entinen Manchester Cityn puolustaja Joleon Lescott tiivisti asian yhteen sanaan.

”Lapsellista.”

Myös Cityn manageri Pep Guardiola kommentoi tapausta.

”Ehkä hän pitää Haalandista tai se [nimikirjoitus] on hänen pojalleen tai tyttärelleen. En ole vastaavaa nähnyt koskaan aikaisemmin, mutta erotuomari ja hänen avustajansa tekivät ottelussa hyvää työtä”, Guardiola totesi BBC:lle.

Myöhemmin keskiviikkona romanialainen julkaisu kertoi, että erotuomari Octavian Șovre pyysi nimikirjoitukset molempiin varoituskortteihin, keltaiseen ja punaiseen. Julkaisun mukaan syynä oli se, että kortit aiotaan myydä autismikeskuksen tukemiseksi.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat