Tiger Woodsin kolarin tutkimuksissa erikoisia piirteitä: golftähdeltä ei otettu verikoetta – ajoi rajua ylinopeutta ja mahdollisesti painoi kaasupoljinta jarrun sijaan - Urheilu | HS.fi

Tiger Woodsin kolarin tutkimuksissa erikoisia piirteitä: golftähdeltä ei otettu verikoetta – ajoi rajua ylinopeutta ja mahdollisesti painoi kaasupoljinta jarrun sijaan

Tiger Woods antoi luvan onnettomuustietojen julkistamiseen.

Tiger Woodsin auto vaurioitui pahoin helmikuisessa onnettomuudessa.­

7.4. 21:16 | Päivitetty 7.4. 21:25

Golfin supertähden Tiger Woodsin helmikuiseen auto-onnettomuuteen on saatu lisävalaistusta, sillä Woods on antanut luvan onnettomuustietojen julkistamiseen.

Los Angelesin poliisi kertoi keskiviikkona, että Woods nopeus onnettomuushetkellä oli lähes tuplasti sen, mikä nopeusrajoitus tiellä oli, kertoo uutistoimisto AFP.

Woodsin auton nopeus oli onnettomuushetkellä jopa 87 mailia tunnissa (140 kilometriä tunnissa), kun nopeusrajoitus oli 45 mailia tunnissa. Woods menetti autonsa hallinnan, suistui tieltä ja auto pyöri useita kertoja ympäri ennen kuin pysähtyi. Onnettomuuspaikka oli Ranchos Palos Verdes Kaliforniassa.

”Liikenneonnettomuuden ensisijainen syy oli ajaminen vaarallisella nopeudella ja kyvyttömyys hallita autoa kaarteessa”, poliisin edustaja Alex Villanueva sanoi.

”Arvioidut nopeudet ensimmäisessä törmäyksessä olivat 84–87 mailia tunnissa.”

Poliisin mukaan Woodissa ei ollut merkkejä ajokyvyn heikentymisestä tai todisteita ”hajamielisestä ajamisesta”.

Poliisin arvion mukaan Woods, 45, saattoi vahingossa painaa auton kaasupoljinta yrittäessään painaa jarrua hallinnan menettämisen jälkeen. Woods itse ei muista tapahtumaa.

Onnettomuuspaikalle saapuneet tutkijat eivät ottaneet Woodsilta verikoetta, sillä poliisin mukaan ei ollut todisteita päihtymisestä. Myöskään Woodsin kännykkää ei tutkittu – siten jäi selvittämättä, puhuiko Woods puhelimeen onnettomuushetkellä.

Woods loukkasi onnettomuudessa oikean jalkansa ja nilkkansa, joihin tehtiin useita leikkauksia. Hän on nyt toipumassa kotonaan Floridassa.

Woods on 15-kertainenn golfin major-turnausten voittaja.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat