Zlatan Ibrahimovic vaihtaa kentältä valkokankaalle – Näyttelee Asterix ja Obelix -elokuvassa roomalaissotilas Caius Antivirusta - Urheilu | HS.fi

Zlatan Ibrahimovic vaihtaa kentältä valkokankaalle – Näyttelee Asterix ja Obelix -elokuvassa roomalaissotilas Caius Antivirusta

Suuren budjetin ranskalaiselokuva on tarkoitus julkaista vuonna 2022.

AC Milanin Zlatan Ibrahimovic tammikuussa pelissä Torinoa vastaan.­

9.4. 10:03 | Päivitetty 9.4. 12:31

AC Milanin tähtihyökkääjä Zlatan Ibrahimovic suuntaa seuraavaksi näyttelijäksi. Pelaaja on jo valittu uuteen Asterix ja Obelix: The Silk Road -elokuvaan.

Ibrahimovic vahvisti roolivalinnan julkaisemalla Instagramissa kuvan, jossa lukee ”Antivirus”. Ibrahimovicin tuleva roolihahmo on Caius Antivirus -niminen Rooman legioonan sotilas.

Elokuvassa nähdään Ibrahimovicin lisäksi Oscar-voittaja Marion Cotillard Kleopatran roolissa. Elokuvan ohjaa Guillaume Canet, joka tekee myös Asterixin roolin. Obelixia esittää Gilles Lellouche.

Elokuva pyörii Kiinan keisarin Han Xuandin ainoan tyttären ympärillä. Tytär pakenee roistoprinssin otteesta ja päätyy Galliaan etsimään apua kahdelta urhealta soturilta, Asterixilta ja Obelixilta.

Asterix on ranskalaisten käsikirjoittaja René Goscinnyn ja piirtäjä-käsikirjoittaja Albert Uderzon luoman sarjakuvan päähenkilö. Asterix seikkailee ystävänsä Obelixin kanssa Rooman valtakunnan ja sitä hallinneen Julius Caesarin aikaan noin 50 eaa.

Ranskalaiselokuvan budjetti on yli 60 miljoonaa euroa ja se on yksi isoimpia ranskalaisia tuotantoja koskaan. Elokuvan teko piti aloittaa jo viime vuonna, mutta koronavirus myöhästytti aikataulua.

Elokuva on tarkoitus julkaista vuonna 2022.

Milanin hyökkääjä on iskenyt tällä kaudella kaikkiaan 17 maalia. Vaikka jalkapallo sujuu hyvin, on ruotsalaispelaaja osoittanut kiinnostusta viihdealalle jo aiemmin.

Hän lauloi italialaisilla musiikkifestivaaleilla dueton Bolognan päävalmentaja Sinisa Mihajlovicin kanssa maaliskuussa. Tällöin hän kertoi haluavansa kokeilla näyttelemistä.

Ibrahimovic ei kuitenkaan ole siirtymässä kokonaan näyttelijäksi, vaan jatkaa AC Milanissa.

Ibrahimovicin vähäsanainen Instagram-päivitys herätti alkuun ihmetystä.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat